...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חמוצים ביתיים -מרים ב.-אתר מאכלי צ. אפריקהו--- פלפלית 14/11/2008 09:16


חומרים דרושים:

1/2 כרובית
1/2 כרוב
7 גזרים בינוניים
3 לימונים
3 גבעולי כרפס
מלח
מיץ לימון
חומץ
מעט שמן



אופן ההכנה:
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים
את הכרוב מחלקים לשישה חלקים
את הגזרים קולפים וחתכים לרצועות דקות
את הלימון קולפים וחתכים לפרוסות
את הכרפס מנקים (מהחוטים) וחותכים
לרצועות.
את כל הירקות שוטפים היטב, מסננים

שמים בקערה גדולה שטוחה וממליחים
בנדיבות- משאירים כ-24 שעות חשוף.
לאחר ייבוש הירקות מכניסים לצנצנות
בצפיפות ומוסיפים חצי מהצנצנת מיץ לימון
והחצי השני חומץ.
משאירים בחוץ למשך שלושה ימים ומנערים
את הצנצנות מידי פעם.
לאחר שלושה ימים להוסיף למעלה מעט שמן
להכניס למקרר וניתן לאחסן את החמוצים
למשך מספר חודשים.

בתאבון




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה14/11/2008 04:20
סלט בסגנון חמוציםו--- חנה   
14/11/2008 08:39
חמוצים ביתיים -מרים ב.-אתר מאכלי צ. אפריקהו--- פלפלית « הודעה נוכחית
14/11/2008 09:16
כרוב כבוש שהביא ברון ו--- חנה   
14/11/2008 09:26
פול בכמון של סבתאו--- טליון
14/11/2008 10:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן