...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אורז בדרך הכי מהירה - גרגרים אחד אחד...!!ו--- שול 12/9/2008 09:02

מאז שחברה סיפרה לי - רק כך אני מכינה את האורז - מינימום התעסקות - מקסימום תוצאות - פשוט -אך מושלם:

*מכניסים את האורז השטוף לסיר עם מים בכמות של 11/2 כוס מים על כל כוס אורז - או 13/4, תלוי באורז

*אם רוצים תבלינים זה הזמן וגם מעט שמן

*מכסים ושמים על אש קטנה-בינונית

*בודקים וכשמגיע לרתיחה שלב חשוב לענייני טעם: עכשיו בודקים מליחות וטעמים אם הכל טוב משאירים על האש הכי קטנה שיש [מכוסה OF COURSE] עד להתאדות מוחלטת של כל המים [כ- 20 דק']

משאירים מכוסה עד להגשה.

מה שהיא טוענת [ומבחן התוצאה מוכיח] שבשלב הרתיחה הטעמים שאנו מרגישים משקפים הכי נכון את התוצאה הסופית, לכן אז יש לטעום ולתבל אם צריך.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי...............ו--- איה12/9/2008 03:07
דג דניס מעושן מעושנת בעישון אסיאתיו--- מרילין  
12/9/2008 04:30
חלת דבש.מאתר האוכל /ארטו--- לינדוש
12/9/2008 08:38
אורז בדרך הכי מהירה - גרגרים אחד אחד...!!ו--- שול « הודעה נוכחית
12/9/2008 09:02
עוגיות הונגריות - פוגאצ'ו – pogacsa ו--- פלפלית
12/9/2008 09:44
נודלי - ניוקי הונגרי - דרומית 1ו--- פלפלית
12/9/2008 09:46
כופתאות שזיפים - szilvás gombóc - הונגרי ו--- פלפלית
12/9/2008 09:48
הונגרי - קוגלוף – Kuglof - טומיו--- פלפלית
12/9/2008 09:50
הונגרי - עוגה - ריגו יאנצ´י - טומיו--- פלפלית
12/9/2008 09:53
עוגת דובוש (Dobos Torta) - הונגרי ו--- פלפלית
12/9/2008 10:55
זיתים ופטריות מתכון של זהבהו--- אופה קטנה  
12/9/2008 11:02
בטטה צלוייה בקליפתה על מצע מלח גסו--- פלפלית
12/9/2008 11:56
עופיון עם בטטות ופירות כתומים - דנה מלמדו--- פלפלית
12/9/2008 12:17
פחזניות - ערן שוורצברד, על השולחן ו--- פלפלית
12/9/2008 12:47
קובניות - לארה ק .מוואלה - הביאה לנדושו--- פלפלית  
12/9/2008 15:32



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן