...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קולורבי ממולא / הדי שרון ו--- פלפלית 12/11/2008 09:25



קולורבי ממולא / הדי שרון
חומרים


8-10 פקעות קולורבי קטנות
1/2 ק"ג בשר בקר או כבש טחון
1 בצל
100 גרם אגוזי מלך טחונים
6 שיני שום
1 ביצה
1/2 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כפית מחוקה קינמון
1/2 לימון
1/3 שמן זית
1-2 פלפל חריף אדום
1 עלה דפנה


אופן ההכנה



1. קולפים את הקולורבי ובעזרת סכין קטנה וכפית יוצרים שקעים גדולים למילוי.

2. קולפים את הבצל ומגררים במגררת בינונית. מעבירים למסננת וסוחטים היטב. מערבבים עם הבשר ומוסיפים אגוזים טחונים, 2 שיני שום מעוכות, ביצה, פטרוזיליה או כוסברה, קינמון, מלח ופלפל. ממלאים את הקולורבי.

3. בסיר רחב ושטוח מחממים שמן זית. מניחים את הקולורבי בשמן כשהצד עם הבשר כלפי מטה. מטגנים כ 2 דקות, הופכים, מוסיפים את הפלפלים החריפים ומטגנים 3-2 דקות נוספות.

4. מוסיפים שיני שום קלופות ופרוסות דק, מיץ לימון, פלפל שחור גרוס וכ-2 כוסות מים (שיגיעו בערך עד לגובה הבשר). קוצצים את שאריות הקולורבי ומוסיפים. מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה, על אש נמוכה, כ-45 דקות.

5. מוציאים את הקולורבי ושומרים בצד. את הרוטב ממשיכים לבשל ללא מכסה, ומצמצמים לכמחצית הכמות. ממליחים, ומתקנים תיבול (מלח, פלפל, מיץ לימון).

6. יוצקים את הרוטב על הקולורבי, טועמים מפזרים כוסברה/פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם לחם טרי.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי..........ו--- איה12/11/2008 03:47
מרק קולורבי, תפו"א, קאשיו וחלב קוקוסו--- פלפלית
12/11/2008 09:23
קולורבי ממולא / הדי שרון ו--- פלפלית « הודעה נוכחית
12/11/2008 09:25
סלט קולורבי במיונז - על השולחן ו--- פלפלית
12/11/2008 09:26
סלט קולורבי ועוף ברוטב תאילנדי ו--- פלפלית
12/11/2008 09:28
קולורבי ממולא פטריות - חנה גרשוני, הארץ ו--- פלפלית
12/11/2008 09:31
עוגות סלמון ברוטב ו--- פלפלית
12/11/2008 10:16
סלט קולסלאו אוריינטלי ו--- פלפלית
12/11/2008 10:19
מאפינס אגוזים ופירות יער ו--- פלפלית
12/11/2008 10:21
ציר מרק עוף ו--- פלפלית
12/11/2008 10:23
רוטב איולי טרגון ו--- פלפלית
12/11/2008 12:03
אורז עם אטריות ביציםו--- etty
12/11/2008 13:03
עוגת כדורי שוקולד מרשימה וחגיגיתו--- etty
12/11/2008 13:17
פינוקי שוקולד ו--- etty
12/11/2008 13:22
קובה במרק עגבניות וקישואים ו--- יפנית  
12/11/2008 14:21
ריבת קלמנטינות נהדרתו--- שמני  
12/11/2008 16:54



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן