...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סופגניות משובחות - המילוי כבר בפניםו--- הדר 19/12/2011 08:06

השנה החלטתי לא להתעצל וללמוד מא' חברנו להכין את הסופגניות המשובחות שלו. הקסם בסופגניות אלו - מתפיחים ומטגנים כשהמילוי כבר בפנים כך שנוצר באמצע כיס אויר ולא 'יציקת בצק'.
א' למד להכין אותן מסבתא שלו כך שלא ידוע מקור רשמי למתכון.

כבר הכנו נגלה אחת, המשך יגיע השבוע....

מצרכים לבצק:
5 כוסות קמח
50 גרם שמרים
2 חלמונים + ביצה שלמה
1.5 עד 2 כוסות מים פושרים
מעט קמח
100 גרם מרגרינה /חמאה
2 שקיות סוכר וניל
3 כפות סוכר
3 כפות שמן

המילוי המומלץ ע"י א' הוא ריבה אדומה של ויטה בגלל המרקם היא יוצרת גבעות מילוי נוחות וברורות (ראו הוראות ההכנה), אני הכנתי גם עם ממרח שוקולד וממרח שוקולד לבן.

הכנה:
שמים את הקמח בקערה, עושים גומה במרכז ושמים בה את השמרים וכוס מים פושרים. משהים 10 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים לבצק ומתפיחים שעתיים.
מחלקים את הבצק לשני חלקים.
על משטח מקומח מרדדים חצי מהבצק לעלה בעובי סנטימטר.
בעזרת כוס מסמנים עיגולים.
במרכז כל עיגול שמים את המילוי.
מרדדים את החצי השני של הבצק לעלה בעובי סנטימטר ומניחים על העלה הראשון.
גבעות המילוי מראות לנו היכן מרכז כל עיגול; בעזרת כוס קורצים עיגולים ומתפיחים 3/4 שעה.
(את עודפי הבצק, שבין העיגולים, מרימים וחוזרים כמובן על התהליך).
מטגנים וזורים אבקת סוכר.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני..............ו--- אורית(ה)19/12/2011 06:56

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סופגניות משובחות - המילוי כבר בפניםו--- הדר « הודעה נוכחית
19/12/2011 08:06
עוגת שמרים "שושנים" חמה!ו--- אורית(ה)  
19/12/2011 09:48



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן