...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דג דניס מעושן מעושנת בעישון אסיאתיו--- מרילין   12/9/2008 04:30

דגים מעושנים זה מחלקת המעדנים בשביל רוב דיירי הבית שלנו

הפעם, במקום לקנות את המקרל המעושן - החלטתי לנסות בעצמי לעשן דג
את התעוזה שאבתי מהספר של דורעם גונט - איש גבוהה מבשל
ונצמדתי לחלוטין למתכון שמופיע שם
לסיכומו של עיניין, הדג זכה להצלחה רבה, הטירחה אינה רבה
מחכה דחוף לשיחזור - בבקשה: אישה קטנה מבשלת
.
.
מצרכים
שני דגי דניס 400 גרם כל אחד נקיים
.
למשרה
שתי כפות רוטב סויה
שתי כפות חומץ בין יין
כף סוכר
חצי כפית מלח
.
לעישון
חצי כוס אורז לבן לא מבושל
שליש כוס סוכר
שליש כוס עלי תה

הכנה
בסכין חדה חורצים חריצים עמוקים בכל צד של הדגים
מערבבים בקערה את חומרי השמרה
עושים מסאג' יסודי (גם בבטן וגם בחריצים) ומשרים 20 דקות
מרפדים ווק בשתי שכבת נייר כסף עבה
מעל הנייר כסף שמים את האורז הסוכר והתה
מחממים את הווק על אש גבוה עד שהסוכר מתחיל להנמס
מערבבים וכשמתחיל להעלות עשן מניחים רשת ועליה את הדגים
מכסים את הווק באלומינוים - אוטמים ומהדקים היטב
מנמיכים ללהבה בינונית ומעשנים רבע שעה
מכבים ומשאירים עוד רבע שעה
מסירים את הנייר כסף ומחלצים בעדינות את הדגים





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי...............ו--- איה12/9/2008 03:07
דג דניס מעושן מעושנת בעישון אסיאתיו--- מרילין   « הודעה נוכחית
12/9/2008 04:30
חלת דבש.מאתר האוכל /ארטו--- לינדוש
12/9/2008 08:38
אורז בדרך הכי מהירה - גרגרים אחד אחד...!!ו--- שול
12/9/2008 09:02
עוגיות הונגריות - פוגאצ'ו – pogacsa ו--- פלפלית
12/9/2008 09:44
נודלי - ניוקי הונגרי - דרומית 1ו--- פלפלית
12/9/2008 09:46
כופתאות שזיפים - szilvás gombóc - הונגרי ו--- פלפלית
12/9/2008 09:48
הונגרי - קוגלוף – Kuglof - טומיו--- פלפלית
12/9/2008 09:50
הונגרי - עוגה - ריגו יאנצ´י - טומיו--- פלפלית
12/9/2008 09:53
עוגת דובוש (Dobos Torta) - הונגרי ו--- פלפלית
12/9/2008 10:55
זיתים ופטריות מתכון של זהבהו--- אופה קטנה  
12/9/2008 11:02
בטטה צלוייה בקליפתה על מצע מלח גסו--- פלפלית
12/9/2008 11:56
עופיון עם בטטות ופירות כתומים - דנה מלמדו--- פלפלית
12/9/2008 12:17
פחזניות - ערן שוורצברד, על השולחן ו--- פלפלית
12/9/2008 12:47
קובניות - לארה ק .מוואלה - הביאה לנדושו--- פלפלית  
12/9/2008 15:32



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן