...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

נוסף לקליפות תפוזים מסוכרות/ושוקולדו--- שונט 9/11/2008 20:10

מתוך תוכנית בישולים צרפתית[הרגע ראיתי וחשבתי עלייך אלונה]
אגב אני חולה על זה!!!!

מיצרכים

חצי קילו סוכר
500 מל מים
מעט מלח
וקליפות תפוזים ומחצי קילו
ושוקלד מריר לבישול[לא הכרחי] אבל רצוי

ההכנה
לקלף את תפוזים
ולהוריד את הקליפה הלבנה[לא זוכרת איך זה ניקרא]
ולחתוך אותם לרצועות
להרתיח מים עם מעט מים [מוריד מרירות זה מה שהשף הסביר]
להוציא ולהרתיח שוב[אבל הפעם בלי מלח]
לעשות את הפעולה 4 פעמים
לאחר מכן לערבב את המים והסוכר
ולכין סירופ
להכניס את הרצועות ולבשל למשך שעה בערך...
להוציא ולקרר על רשת וזה מוכן!!!
ואם בה לך
להכין עם שוקולד
זה מה שאני עושה
להמיס את השוקולד באמבט אדים
לקחת רצועת תפוז ולהכניס חצי או שלם איך שבה לך
ולשים על רשת עם צלחת מתחת[לטיפטופים]
ולאחר שיתקרר
להכניס לקופסה ולימור במקום קריר..
אני אוספת אותם כמו חבילת שיבולת
ומגישה עם כוס תה טוב או עוגת שייש בטעם תפוז
ומתענגת...
לבריאות ובהצלחה
שונטי




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון..............ו--- איה9/11/2008 03:10
קליפות אתרוגים[ הדר ] מסוכרות - רותי קינן ו--- פלפלית
9/11/2008 08:44
קליפות מסוכרות של פומלות ותפוזים ו--- פלפלית
9/11/2008 08:49
קליפות הדרים מסוכרות ו--- פלפלית
9/11/2008 09:00
מרק פלפלים אדומים - ציפי רוטשילד -דיאטניתו--- שומית
9/11/2008 09:58
עוגת שוקולד-בהמלצת tamari ו--- יפנית  
9/11/2008 13:18
נוסף לקליפות תפוזים מסוכרות/ושוקולדו--- שונט « הודעה נוכחית
9/11/2008 20:10



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן