...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אורז שמונת האוצרותו--- זברה 5/11/2008 15:36

פרסום 2כוסות אורז דביק (סטיקי רייס) מבושל, קר
חצי כוס צימוקים
4 כפות סוכר חום
2 כפות ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק
12 משמשים יבשים
6 שזיפים מיובשים, מגולענים יפים וחתוכים לשניים
חצי כוס חמוציות גדולות מיובשות
חצי כוס אגוזי פקאן שלמים
8 תאנים מיובשות

אופן ההכנה:
מורחים קערת זכוכית במעט שמן.
מערבבים את האורזעם הסוכר והצימוקים
מסדרים את הפירות והאגוזים בקערה בצורה נאה, מניחים שכבת אורז, וממשיכים לסדר לסירוגין, שכבת אורז, שכבת פירות יבשים.
מהדקים יפה לכלי ומכסים בנייר כסף.
אופים בחום של 160 מעלות כשעה
הופכים ומגישים.

ניתן להוסיף קינמון, אם אוהבים. אפשר להחליף את הפירות היבשים לפי הטעם- במקום החמוציות להשתמש בדובדבנים מיובשים, או עוד צימוקים, כל פרי מיובש לפי הטעם.

חשוב לשמן היטיב את קערת הזכוכית, כדי ש" עוגת האורז" תצא בשלמותה.

מקור- ישראל אהרוני.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה5/11/2008 04:13
רוטב פסטו - Rita Heikenfeld ארה"ב ו--- פלפלית
5/11/2008 09:28
טפנד זיתים - Chef Brian - ארה"ב.ו--- פלפלית
5/11/2008 09:29
רוטב ויניגרט תות בלסמי - שף קיט סנאו ו--- פלפלית
5/11/2008 09:31
גאקמולי אבוקדו - Dani Spies ארה"בו--- פלפלית
5/11/2008 09:32
רוטב אוכמניות - שף קיט סנואו - ארה" בו--- פלפלית
5/11/2008 09:34
רוטב מנגו - Chef Brian מארה"ב. ו--- פלפלית
5/11/2008 09:35
מרק קרם שעועית לבנה - אבי ביטוןו--- שומית
5/11/2008 09:37
בצק רב תכליתי למילויו--- זברה
5/11/2008 15:26
אורז שמונת האוצרותו--- זברה « הודעה נוכחית
5/11/2008 15:36
סלט סיני חמוץ מתוקו--- זברה
5/11/2008 15:44



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן