...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בצק רב תכליתי למילויו--- זברה 5/11/2008 15:26

מתכון לבצק פרווה, המתאים לכל רולדה שתרצו- במלית מתוקה, או מלוחה, כי גם טעמו נייטרלי. נוח לעבודה וללישה, בכלל- כיפי!

הכמות מספיקה ל-6 רולדות, וניתן להקפיא לאחר האפיה, ולהפשיר בחום נמוך ביותר בתנור. התוצאה- טרי יותר מטרי!

***********************************************************************

החמרים:

2 מרגרינה לאפיה
קורט מלח
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1/4 1 כוסות מיץ תפוזים
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית רום
קמח- בערך 1 ק"ג.

להכין במעבד,לעבד את כל החמרים מלבד הקמח,להוסיף 1/2 ק"ג קמח,להוציא מהמעבד,ולהתחיל להוסיף תוך לישה קמח עד שיש בצק נוח לרידוד.
צריך בערך קילו קמח,ומכיוון שהכמות גדולה,מתחילים בחצי מהכמות,ו מוסיפים ידנית קמח עד שהבצק גמיש, לא דביק וניתן לרידוד.
לרדד על משטח מקומח,למלא בכל מלית שאתם אוהבים,למרוח חלמון טרוף , ולאפות בחום בינוני בערך חצי שעה.
לאחר הקירור,ניתן לעטוף ולהקפיא.
לשיחזור הרולדות,להפשיר בחום נמוך מאד בתנור,והרולדות כמו חדשות!

המליות שאני אוהבת-

מליות-נוטלה,,ככה נטו,או עם פקנים מסוכרים קצוצים גס.


אגוזי פקאן טחונים עם סוכר וקינמון,מפוזרים על שיכבת חמאה מומסת שהצטננה מעט.יאמיייי!

ריבת דודבנים או תותים,למעלה קקאו מעורב עם טיפה סוכר.

ממרח חלבה,עם אגוזים קצוצים.
תערובת של פירות יבשים קצוצים.
גבינה עם גרירת לימון,סוכר וצימוקים.

ירקות סינים מוקפצים, מתובלים- תערובת של גזר מגורר, כרוב כנ"ל, בצל פרוס, פטריות, גמבה- הכל מוקפץ ומתובל. נהדר!!

וכל מה שאוהבים.


אפשר גם להכין סהרונים מהבצק,במלית חלקום.
בקיצור,בצק רב-שימושי.

בתיאבון![

מקור- חברה.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה5/11/2008 04:13
רוטב פסטו - Rita Heikenfeld ארה"ב ו--- פלפלית
5/11/2008 09:28
טפנד זיתים - Chef Brian - ארה"ב.ו--- פלפלית
5/11/2008 09:29
רוטב ויניגרט תות בלסמי - שף קיט סנאו ו--- פלפלית
5/11/2008 09:31
גאקמולי אבוקדו - Dani Spies ארה"בו--- פלפלית
5/11/2008 09:32
רוטב אוכמניות - שף קיט סנואו - ארה" בו--- פלפלית
5/11/2008 09:34
רוטב מנגו - Chef Brian מארה"ב. ו--- פלפלית
5/11/2008 09:35
מרק קרם שעועית לבנה - אבי ביטוןו--- שומית
5/11/2008 09:37
בצק רב תכליתי למילויו--- זברה « הודעה נוכחית
5/11/2008 15:26
אורז שמונת האוצרותו--- זברה
5/11/2008 15:36
סלט סיני חמוץ מתוקו--- זברה
5/11/2008 15:44



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן