...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טארט ריבת בצל וגבינת עזים - רות סירקיס ו--- פלפלית   4/11/2008 13:03



רות סירקיס "פשטידות עולמיות"

מצרכים

מצרכים לתבנית טארט בקוטר 20 ועומק 2 ס"מ
בצק מלאווח מופשר

מלית:
4 בצלים בינוניים פרוסים דק מאוד
רבע כוס שמן
50 גר' חמאה
1 כפית סוכר
1 ביצה טרופה
3 כפות גבינת קשקבל מגורדת
100-150 גר' גבינת עזים (בגליל עגול)
2 כפיות עלי טימין טריים
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

1. מטגנים את הבצל במחבת גדולה בתוך תערובת של שמן וחמאה, על להבה בינונית-נמוכה, תוך בחישה מזדמנת בכף עץ. משך הטיגון 30-40 דקות, או עד שהבצל מתרכך מאוד ומזהיב יפה. זורים את הסוכר, מגבירים את הלהבה ומטגנים עוד חמש דקות, תוך השגחה, עד שהבצל נעשה עמוק יותר וחלק גדול מהנוזלים התאדה. מורידים מהאש, מתבלים במלח, פלפל וכפית עלי טימין ומצננים. אפשר להכין מראש ולשמור במקרר.

2. מותחים מעט עלה אחד של מלאווח ומתאימים אותו לתבנית כך שיכסה את התחתית והדפנות. מערבבים את הבצל עם הביצה ופתיתי גבינת הקשקבל ומורחים על הבצק. פורסים את גבינת העזים לפרוסות ומניחים אותן על הבצל במעגל.

3. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה (190 מעלות), ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהמלית מתייצבת והבצק אפוי. זורים את שאר הטימין ומגישים מייד.

4. מחלקים למנות ומקפידים שבכל מנה תהיה פרוסת גבינה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שלישי ....................ו--- פלפלית4/11/2008 07:24

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לחם שאור בקמח מלא, פקאנים וחמוציותו--- -- מרילין
4/11/2008 08:52
תמונה של הכיכרו--- -- מרילין  
4/11/2008 08:55
תמונה בפריסה ו--- -- מרילין  
4/11/2008 08:56
צ'ילי קון קרנה ו--- שרוניק
4/11/2008 10:40
פשטידת גבינה קלה וטעימה ו--- הדר  
4/11/2008 10:43
רצועות הודו נקבה עם פטריות ו--- שרוניק   
4/11/2008 11:19
אגס ביין ופנקוטה על בסיס מרנג ו--- שרוניק
4/11/2008 11:29
אגסים ביין על מצע בצק עלים ו--- שרוניק
4/11/2008 11:31
עוגת אפרסקים ופירוריםו--- גדולה  
4/11/2008 11:33
דג ברוטב חרדל ודבש ו--- שרוניק
4/11/2008 11:36
חזה עוף בתנור על עגבניות שרי צלויות ו--- שרוניק
4/11/2008 11:38
חמין עוף וחיטה ו--- שרוניק
4/11/2008 11:40
ירקות מושחמים ומוקרמים עם גבינה פטה ו--- שרוניק
4/11/2008 11:41
קציצות בקר מופחתות שומן על מצע פלפל אדום קלו--- שרוניק
4/11/2008 11:43
ברוקולי בשמן שומשום וצנוברים ו--- שרוניק
4/11/2008 11:44
"גורמה דיאט" - קינואה טבולהו--- שרוניק
4/11/2008 12:44
טארט ריבת בצל וגבינת עזים - רות סירקיס ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
4/11/2008 13:03
עוגת פירות יבשיםו--- טליון
4/11/2008 20:51
נסיכת הנילוס עם תפוחי א. ברוטבו--- chant  
4/11/2008 21:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן