...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פלפלים ממולאים בגבינות - ברוטב שמנת כתוםו--- פלפלית   2/11/2008 17:11


בתמונה - המנה בהגשה
בהמשך שלבי הכנה.

המצרכים

פלפלים כתומים/ אדומים [שושקה]

המילוי

250 גרם גבינת עיזים רכה
150 גרם גבינה לבנה 5%
מלח, פלפל לבן פטרו' קצוצה דקדק
מעט פפריקה
1 ביצה מס 1
1 כף גדושה [פרמידה] קמח תופח

מערבבים את כל החומרים ושומרים במקרר.

צורבים את הפלפלים, מכניסים לשקית הזעה עד שיתקררו
מסירים בזהירות את ה"כובע" ומנקים בזהירות את הגרעינים.
[כדי לא לקרוע את הפלפלים] ואת הקליפה הדקיקה.

שומרים את הנוזלים שנוצרו בשקית.
שומרים כמה פלפלים - לא ממולאים - שיתווספו אחר כך לרוטב.

מעבירים את תערובת הגבינה, לשקית זילוף,
ממלאים את הפלפלים ומניחים אותם זה ליד[שפיץ ליד קצה רחב כדי שיונחו יפה בתבנית]

יוצקים שמן זית מעל, ומנענעים בעדינות [שהשמן יתפזר בתבנית כולה]
שמן בכמות שמתאימה לכמות הפלפלים שבתבנית -
תחתית ומעט שמן שישמן את הפלפלים. [אפשר לתבול, מברשת מריחה, לקחת מהתחתית ולמרוח את הפלפלים.
מעט מהנוזלים, שהגירו הפלפלים בשקית ההזעה.

מעבירים לאפיה, בחום של 160 מעלות עד להתמצקות הגבינה.
בערך ? 45 דקות.


מחית פלפלים
קוצצים גס, את הפלפלים הקלויים והקלופים ששמרנו ללא מילוי
מעט מנוזלי ההזעה של הפלפלים
1 כף מים
ו 3 שיני שום קצוצות גס.
מועכים עם הסטיק למחית חלקה.

הרוטב

שמנת לבישול
מלח, פלפל לבן פטר' קצוצה ומחית פלפלים.
מביאים לרתיחה מבשלים 2 דקות וסוגרים להבה.

הגשה
מניחים בצלחת אישית, פלפל/ים ממולאים, ויוצקים מרוטב השמנת.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה2/11/2008 03:32
זיתים ירוקים כבושים - דורעם גונטו--- פלפלית
2/11/2008 09:07
תבשיל בשר עם זיתים, אורז ועשבי תיבול - ו--- פלפלית
2/11/2008 09:09
מרק תרד וזיתים - דורעם גונטו--- פלפלית
2/11/2008 09:10
לחם שום טרי - שמריתו--- פלפלית
2/11/2008 11:25
פילה בקר בפטריות שום ודבשו--- etty
2/11/2008 11:42
דבלים ממולאות בשר - מקור עצמיו--- פלפלית  
2/11/2008 16:43
דבלים ממולאות בשר - שלב הכנה - לאחר המלוי ו--- פלפלית  
2/11/2008 16:44
דבלים ממולאות בבשר - שלב הכנה - תחילת הבישול ו--- פלפלית  
2/11/2008 16:45
פלפלים ממולאים בגבינות - ברוטב שמנת כתוםו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
2/11/2008 17:11
פלפלים ממולאים בגבינות - לאחר קליה ותחילת הקילוף ו--- פלפלית  
2/11/2008 17:13
פלפלים ממולאים בגבינות - עם סיום האפיה ו--- פלפלית  
2/11/2008 17:15
פלפלים ממולאים בגבינות - מחית פלפלים צרובים לרוטבו--- פלפלית  
2/11/2008 17:16
ל-שכבות חגיגית/לינדושו--- לינדוש  
2/11/2008 18:28
מאפה בצק עלים במילוי קרם שקדים/לינדושו--- לינדוש  
2/11/2008 18:38
פלפלים כתומים/ אדומיםו--- TB28TB
16/3/2009 16:29



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן