...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שבלולי שמרים וקינמוןו--- תמר.. 1/11/2008 12:13

לבצק:
3 כוסות קמח
2/3 כוס חלב
כף אחת של שמרים יבשים
ביצה אחת
1 כפית מלח
1/3 כוס סוכר
50 ג חמאה רכה
לערבב וללוש כמה דקות לקבלת בצק גמיש
לכסות במגבת ולתת לתפוח כשעה עד להכפלת נפח

למלית:
3/4 כוס סוכר חום
כף וחצי קינמון
לרדד לעלה מלבני בעובי 1/2 ס"מ

למרוח את הבצק עם 50 ג חמאה רכה מאד, לפזר את הסוכר והקינמון

לגלגל את הבצק לגליל לאורך לחתוך לפרוסות בעובי2-3 ס"מ כל אחת

לסדר את הפרוסות בתבנית גדולה עם רווחים בין פרוסה אחת לשנייה, על גבי נייר אפייה,לתת עוד 1/4 שעה להתפחה, למרוח כל שבלול בביצה טרופה ולאפות עד השחמה (אצלי לקח 20 דקות)

בקערה קטנה מערבבים 1 כוס אבקת סוכר, 1 כפית תמצית וניל ו2 כפות חלב, מערבבים היטב שלא ישארו גושים וכשמוציאים את השבלולים מהתנור מורחים את התערובת., בעודם חמים.

מתכון מהספר של דורעם גונט "איש גבוה מבשל"
(ספר מומלץ ביותר)




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שבת ......................ו--- פלפלית1/11/2008 07:44

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קרואסון שוקולד - קרין גורן וערן שוורצברד, ו--- פלפלית
1/11/2008 08:13
עוגיות מכונה ו--- יפנית  
1/11/2008 12:02
חיתוכיות ריבהו--- יפנית  
1/11/2008 12:04
שבלולי שמרים וקינמוןו--- תמר.. « הודעה נוכחית
1/11/2008 12:13



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן