...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חיתוכיות ריבהו--- יפנית   1/11/2008 12:04

נושא : חיתוכיות ריבה ופירורים / tamari
חיתוכיות ריבה עם פירורים - המקור של נירה שויאר, מובא כאן עם השינויים שלי בילט אין.

החומרים:

לבצק:
2 כוסות קמח וחצי
שלושת רבעי כוס סוכר
2 חלמונים
1 כף תמצית וניל
כפית מלח
200 גרם חמאה

ריבה למילוי

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני.
במיקסר מערבלים חמאה, קמח וסוכר. כוס פירורים שומרים בצד ולשאר מוסיפים חלמונים, ווניל.
את הבצק שנוצר שוטחים בתבנית ומעליו יוצקים ריבה.
מפזרים הפירורים על הריבה.
אופים כ35- דקות עד שהפירורים מתקשים ומזהיבים.
מצננים ופורסים לגודל שרוצים.
אני אוהבת את הבצק מלוח טיפה, פריך וטעים מאוד בשילוב ריבה מתוקה – קטלני, מכינה עםריבת חלב וריבת תותים - יוצאים שני עולמות שונים לגמרי, מצויין.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שבת ......................ו--- פלפלית1/11/2008 07:44

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קרואסון שוקולד - קרין גורן וערן שוורצברד, ו--- פלפלית
1/11/2008 08:13
עוגיות מכונה ו--- יפנית  
1/11/2008 12:02
חיתוכיות ריבהו--- יפנית   « הודעה נוכחית
1/11/2008 12:04
שבלולי שמרים וקינמוןו--- תמר..
1/11/2008 12:13



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן