...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק ירקות סיני ו--- etty 30/10/2008 11:57

כשהייתי לא מזמן בחו"ל היה לי כל כך קררררר.
כל מה שרציתי זה צלחת/ות מרק ענקיות. בכל מסעדה שהיינו, הזמנתי מרק
אבל זה לא היה טעים במיוחד, וזאת בלשון המעטה.
כשנחתנו - מה הדבר הראשון שעשיתי? -- נכון, הכנתי את המרק שחלמתי עליו בחו"ל.
וכך עשיתי:

2 גזרים חתוכים לגפרורים
1/2 חבילה נבטים (להוסיף לקראת הסוף)
1 חבילה קטנה נודלס דק (אני קונה נודלס באריזה גדולה ובה יש אריזות קטנות) לפעול ע"פ הוראת היצרן לפני ששמים במרק
1 כוס אפונה קפואה של סנפרוסט
10 פטריות טריות חתוכה לפרוסות
2 בצל ירוק (רק החלק הירוק) קצוץ דק

אופן ההכנה:

שמתי בסיר עם מים רותחים את כל החומרים לפי דרגת הבישול שהם צריכים. חשוב שבסה"כ כל הבישול הוא ממש מספר דקות.
תבלינים: מלח, פלפל לבן, סויה. נקודה לא להתפתות לשים אבקות למיניהם הירקות מפרישים את הטעמים שלהם.
בסוף להוסיף בצלחת את הבצל הירוק.

לי זה היה באמת טעים, ובעיקר מנחם ...









כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה30/10/2008 03:20
מרק אפונה יבשה, שומר וג’ינג’רו--- איה  
30/10/2008 04:02
בורי צלוי בשום וכוסברהו--- זברה
30/10/2008 09:30
קציצות מתוקות נוסח קזבלנקהו--- זברה
30/10/2008 09:33
עוף במישמש - מירי ליבוביץ-שרוסטר.ו--- פלפלית
30/10/2008 09:59
פילפלים ממולאים (מקור - אימי)ו--- גלי זמיר
30/10/2008 11:07
"חומוס" מעדשים אדומות - פיליס גלזרו--- שומית
30/10/2008 11:15
מרק עגבניות וחציליםו--- etty  
30/10/2008 11:42
מרק ירקות סיני ו--- etty « הודעה נוכחית
30/10/2008 11:57
סלט סביחו--- etty  
30/10/2008 14:09
פילאף קווקזי עם כבש - מרינה טופוריהו--- פלפלית
30/10/2008 14:37
עוף ברוטב משמשו--- שאנל 5
30/10/2008 14:49
אושפלאו - מויינט ו--- פלפלית
30/10/2008 14:51
עוגת תפוחים ואגוזיםו--- אורית(ה)  
30/10/2008 20:06
אילתור למרק בצל בלחמניהו--- הדר  
30/10/2008 20:30



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן