...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בצק בסיסי לפיצהו--- שאנל 5 27/10/2008 13:23

מתוך "על השולחן"- הקישור לא עובר לי טוב לכן לא מצרפת קישור.

בצק לפיצה - מתכון בסיסי
בצק מצטיין, שאפשר להכין ממנו פיצה ומאפים דומים מכל המינים בכל הצורות ובכל הגדלים. מכינים כמות גדולה של בצק מקילו, ואת הבצק שנשאר אפשר להקפיא לפעם אחרת. יהיה לכם קל במיוחד לשלוף ולאפות, אם תקפיאו את הבצק כשהוא מרודד לעלה בגודל הרצוי.

חומרים ל-4 פיצות גדולות (בגודל תבנית תנור), 8 זוגיות,
16 אישיות או 30 פיצלות מטוגנות:
לבצק:
1 ק”ג קמח לחם (שטיבל 2) או קמח רגיל
50 גרם (1 שקית) שמרית או קוביית שמרים טריים
כ-600 מ”ל (½2 כוסות) מים פושרים
60 מ”ל (4 כפות) שמן זית
10 גרם (2 כפיות שטוחות) מלח
20 גרם (2 כפות) סוכר

+ מערבלים קמח ושמרים במיקסר עם וו לישה כדקה. מוסיפים מים, שמן, סוכר ומלח תוך כדי ערבול ולשים 10 דקות (לא מקצרים את זמן הלישה!). צריך להתקבל בצק רך, גמיש למגע ונוח לעבודה.
+ מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומתפיחים 30-25 דקות עד להכפלת הנפח.



הערות שלי: הכנתי כמה פעמים ויצא מוצלח מאד, גם פיצות גדולות וגם פיצות אישיות. כמו כן הקפאתי פיצות אישיות מוכנות והן יצאו טעימות מאד מההקפאה. עוד כיוון- חצי קמח מלא, יוצא מצוין.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה27/10/2008 03:35
ביתי ומשפחתי לאפונה ותפוחי אדמהו--- שונט  
27/10/2008 07:16
עלי גפן ממולאים [בשרי] - ורדו--- פלפלית
27/10/2008 08:17
עלי גפן ממולאים [פרווה] - ורדו--- פלפלית
27/10/2008 08:18
עלי גפן ממולאים - חיים כהן "מבשלים"ו--- פלפלית
27/10/2008 08:21
עלי גפן במילית בשר - ורוטב אבגולמונו - ו--- פלפלית
27/10/2008 08:29
עלי גפן ממולאים בסגנון דרוזי -צמחוני ובשריו--- פלפלית
27/10/2008 08:32
נמסיס שוקולד - עוגת שוקולד - עומר זרניצקי ו--- פלפלית
27/10/2008 08:47
עלי גפן ממולאים ו--- -- מרילין  
27/10/2008 09:25
עלי גפן בזמן הבישול ו--- -- מרילין  
27/10/2008 09:27
סלט יווני ו--- יפנית  
27/10/2008 09:38
כנפי - עוף לא מתוקים - פיקנטיםו--- שומית
27/10/2008 09:48
בצק בסיסי לפיצהו--- שאנל 5 « הודעה נוכחית
27/10/2008 13:23
עוגת פרורים עם גבינה - ו--- פלפלית  
27/10/2008 13:34
עוגת פרורים עם גבינה - מנה חמימה - בהגשה ו--- פלפלית  
27/10/2008 13:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן