...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עלי גפן ממולאים ו--- -- מרילין   27/10/2008 09:25


מצרכים
שמן זית
כוס אורז
בצל קצוץ
צרור כוסברה קצוץ
צרור נענע קצוץ דק
אופציה: כף צנוברים קלוים או כף צימוקים
חצי כפית הל טחון
חצי כפית פלפל אנגלי טחון
רבע כפית קינמון
מיץ מחצי לימון
מלח - פלפל

לבישול
שתיים וחצי כוסות מים
רבע כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
כפית סילאן או דבש או סוכר או רכז רימונים
שני גבעולי נענע
עגבנייה מגורדת
מלח - פלפל

הכנה
שמים את האורז בסיר עם מים רבים וקצת מלח
מביאים לרתיחה מכבים ומסננים את האורז
במחבט מטגנים את הבצל בשמן זית נדיב עד שמתקבל צבע יפה
מוסיפים את תבלינים, האורז והעשבים ומערבבים תוך כדי טיגון
מוסיפים את מיץ הלימון, מבשלים שתי דקות ומכבים
~
ממלאים את העלים מגלגלים ומסדרים בסיר רחב בצפיפות
כשהתפר כלפי מטה
מסדרים על העלים את גבעולי הנענע
יוצקים את המים, השמן זית את מיץ הלימון ואת העגבנייה המרוסקת
ממליחים, מפלפלים ומביאים לרתיחה מניחים צלחת הפוכה על העלים
מנמיכים ללהבה הנמוכה ביותר, ומבשלים כ- 45 דקות

[עצמי]



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה27/10/2008 03:35
ביתי ומשפחתי לאפונה ותפוחי אדמהו--- שונט  
27/10/2008 07:16
עלי גפן ממולאים [בשרי] - ורדו--- פלפלית
27/10/2008 08:17
עלי גפן ממולאים [פרווה] - ורדו--- פלפלית
27/10/2008 08:18
עלי גפן ממולאים - חיים כהן "מבשלים"ו--- פלפלית
27/10/2008 08:21
עלי גפן במילית בשר - ורוטב אבגולמונו - ו--- פלפלית
27/10/2008 08:29
עלי גפן ממולאים בסגנון דרוזי -צמחוני ובשריו--- פלפלית
27/10/2008 08:32
נמסיס שוקולד - עוגת שוקולד - עומר זרניצקי ו--- פלפלית
27/10/2008 08:47
עלי גפן ממולאים ו--- -- מרילין   « הודעה נוכחית
27/10/2008 09:25
עלי גפן בזמן הבישול ו--- -- מרילין  
27/10/2008 09:27
סלט יווני ו--- יפנית  
27/10/2008 09:38
כנפי - עוף לא מתוקים - פיקנטיםו--- שומית
27/10/2008 09:48
בצק בסיסי לפיצהו--- שאנל 5
27/10/2008 13:23
עוגת פרורים עם גבינה - ו--- פלפלית  
27/10/2008 13:34
עוגת פרורים עם גבינה - מנה חמימה - בהגשה ו--- פלפלית  
27/10/2008 13:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן