...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פיסלדייה - מאפה בצק עם עגבניותו--- הדר   1/11/2010 16:05

הגרסה הצרפתית לפיצה/פוקאצ'ה האיטלקית - בצק שמרים תפוח וזהוב עם עגבניות, בצל וזיתים.
הופיע בתוכנית אהרוני בשישי בערוץ 10, והנה המתכון באתר נענע עשר- מתכון לפיסלדייה

מצרכים לבצק:

500 גרם קמח
חצי שקית שימרית
כף סוכר
כוס ורבע מים
מלח
כף רוזמרין

מעל לבצק:

רבע כוס שמן זית
2 שיני שום פרוסות
3 בצלים פרוסים
2 כפות רוזמרין
מלח
פלפל גרוס
1 כף צלפים במלח
2 קופסאות אנשובי משומרים
100 גרם זיתים שחורים מגולענים

אופן הכנה:

מערבלים את כל חומרי הבצק, למעט המלח, בקערת המיקסר. לשים כחמש דקות וברגע האחרון מוסיפים את המלח. מכסים ומתפיחים שעה.
לוקחים את הבצק התפוח, מרדדים ליריעה גדולה ומלבנית, מניחים על תבנית אפיה ועליה מעט קמח.
מאדים את הבצל, שום, צלפים ורוזמרין בשמן, ממליחים, מפלפלים ומקררים מעט.
מפזרים את תערובת הבצל בשכבה אחידה על הבצק. מסדרים עליו את האנשובי והזיתים ומטפטפים עוד מעט שמן זית.
אופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה, מוציאים מהתנור ומגישים.

שינויים שלנו: אנחנו חילקנו את הבצק לשניים- חצי אחד רודד לפיצה רגילה עם רוטב עגבניות, גבינה צהובה וזיתים והשני עם בצל מטוגן וזיתים שלמים וכמובן תבלינים.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני....................ו--- אורית(ה)1/11/2010 07:25

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פיסלדייה - מאפה בצק עם עגבניותו--- הדר   « הודעה נוכחית
1/11/2010 16:05



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן