...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות שוקולד - שחיתות - של רוני ונציה ו--- פלפלית   28/10/2010 09:43


עוגיות שוקולד - שחיתות - של רוני ונציה

* בגוף המתכון שינויים שעשיתי
כדי להתאים את העוגיות לקטנטנים.


המצרכים ל - 25 עוגיות: *** יצאו לי כ 40 עוגיות גדולות.

2 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
225 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות *** הכנתי משוקולד חלב
2 כפות חמאה (30 גרם)
2 כוסות אגוזי מלך, קצוצים גס **** במקום -הוספתי 1.1/2 כוסות קמח שקדים

תוספת לבצק המעורבב
1 כוס שוקולד - צ'יפס (170 גרם) **** 1 כוס שוקולד חלב, מגורר גס.
**** הוספתי מעט גרידת תפוז.

אופן הכנה:
מקציפים היטב, את הביצים עם הסוכר והווניל במקצף ידני, עד לקבלת תערובת אחידה.
מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.

ממיסים את השוקולד עם החמאה מעל לסיר עם אדים[בן מארי] מסירים מהאש מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת השוקולד,
מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת הקמח,
מוסיפים את האגוזים
מוסיפים את השוקולד צ´יפס. **** הוספתי 170 גרם שוקולד מגורר גס
מעבירים את הבצק למקרר,
להתמצקות לשעה ויותר עד שהתערובת יציבה.

מחממים תנור ל - 180 מעלות
מעצבים מהבצק כדורים בקוטר של כ 4 ס"מ,
ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה,במרחקים של כ5 ס"מ,
זה מזה, משטחים מעט - ביד לחה - לגובה של כ -2.5 ס"מ.

**** יצרתי כדורים, בגודל חלמון של ביצה קשה.
ממליצה להכין מכמות קטנה יותר, העוגיות גדולות לדעתי.

אופים כ - 12 דקות, או עד שהחלק העליון נראה יבש וסדוק
ומרכז העוגיה, נראה עדיין רך ודביק.
עם סיום האפיה מציבים את התבניות מעל לרשתות צינון ומיד מעבירים את העוגיות במרית מתכת לרשת לצינון מלא.

***** השארתי בתבנית עד לצינון מוחלט,
ו"קילפתי" בזהירות את העוגיות, אחת אחת.
מנייר האפיה.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי..................ו--- איה28/10/2010 05:41
עוגיות שוקולד - שחיתות - של רוני ונציה ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
28/10/2010 09:43
עוגיות שוקולד - שחיתות - של רוני ונציה - לפני אפיהו--- פלפלית  
28/10/2010 09:44
ריבת עגבניות מיני - תמר ו--- פלפלית  
28/10/2010 11:48
ריבת עגבניות מיני - תמר - לקראת סיום הבישול ו--- פלפלית  
28/10/2010 11:49
פשטידת תירס עם פטריות מוקפצות ו--- גלית1
28/10/2010 14:46



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן