...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוף, כרובית וגרגירי חומוס מהמטבח המרוקאיו--- זהבה ש   16/10/2010 18:42



מצרכים
חלקי עוף
כרובית מחולקת לפרחים [לא קטנים במיוחד]
1- 11/2כוסות חומוס מושרה כל הלילה ומבושל חלקית
בצל קצוץ לקוביות בנוניות
קמח, ביצה ותבלינים
לתיבול הרוטב
------------------
1 כפית כורכום
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
מלח

לבשל את הכרובית בישול חלקי שלא תיהיה

לקשקש את הביצה להוסיף אבקת מרק עוף כורכום , פלפל שחור ומלח.
לצפות את פרחי הכרובית בקמח ולתערובת הביצה ולמחבת לטיגון


בסיר רחב
לטגן את הבצל להוסיף את העוף ולהזהיב. להוסיף את התבלינים ומים חצי גובה העוף להוסיף את החומוס הכמעט מבושל ולבשל עד שכמעט העוף מבושל על אש קטנה. ולדאוג שלא יחסרו מים.
1/4 שעה לפני הסוף להוסיף את הכרובית המטוגנת
ולהמשיך לבשל על אש קטנה ומכוסה
ומידי פעם עם כף לקחת מתחתית הסיר את הרוטב ולהשקות את הכרובית.

לא לבשל לסמרטוטי. לתת ליהיות קצת עם נוכחות.

yyyy זה מעדן


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת.....................ו--- איה16/10/2010 06:45
עוף, כרובית וגרגירי חומוס מהמטבח המרוקאיו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
16/10/2010 18:42
קציצות ברוטב עם חצילים מטוגניםו--- זהבה ש  
16/10/2010 20:50



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן