...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חורשט פסנג'ון-עוף ברימונים ואגוזים מהמטבח ו--- *תמר*   3/10/2010 12:18

הפרסי

מתכון של אירן מYNET

חורשט פסנג'ון

8-12 שוקי עוף
2 בצלים קצוצים דק
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים
שמן לטיגון
11/2 כוס מיץ רימונים (השתמשתח בפריגת בקופסת קרטו)
מלח פלפל שחור
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית כורכום
2 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיץ לימון
1 כף סוכר

אופן ההכנה:
מטגנים את שוקי העוף עד הזהבה מוציאים מהמחבת ומטגנים בה ת הבצלתוך בחישה עד זהוב בהיר מאוד,מוסיפים אגוזים ומגנים כמה דקות בזהירות שלא לשרוף,מוסיפים תוך כדי בחישה את יתר החומרים מלבד העוף, מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות, מוסיפים את העף מבשלים על אש נמוכה עוד 40 דקות. בוחשים מידי פעם כדי שלא יחרך.
מגישים עם אורז לבן.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- אורית(ה)3/10/2010 06:27

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סלט ניסואז קלאסי לצד קרפ סוקה + הדגמה ו--- פלפלית
3/10/2010 09:38
בוואריה דבש וקינמון - הנס וגלית ברטלה ו--- פלפלית
3/10/2010 09:42
חורשט פסנג'ון-עוף ברימונים ואגוזים מהמטבח ו--- *תמר*   « הודעה נוכחית
3/10/2010 12:18



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן