...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק קובה סלקו--- זהבה ש   28/9/2010 19:59

מרק קובה סלק

27-28 קובות

מרכבי המילוי:
1/2 קילו בשר צוואר טחון
1בצל קצוץ דק
חופן פטרוזליה קצוצה
פרוסה חלה מושרת במים[ במתכון האורגנל לא מוסיפים. אני מוסיפה. המילוי יוצא רך]
פלפ שחור, בהרט לקובה
מעט מים, מעט שמן
לערבב ולהשרות קצת . וליצור כדורים.

המעטפת:
3 כוסות סולת
מים לתערובת די דלילה.[אפשר חצי מכמות המים. להוסיף ממי המרק]
בערך כפית מלח
2 כפות שמן
לערבב ולתת לנוח

מרכיבי המרק:
לטגן בצל לזהוב
3 סלקים בנוניים מגורדים גס
3 סלקים בנונים , חתוך לחצאי פרוסות
אפשר להוסיף עצמות או חתיכות בשר קטנות{לא חובה. מעשיר את הטעם]
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
פלפל שחור , מלח ובהרט של קובה
נענע קצוצה
3-4 כפות סוכר
מיץ לימון לפי הטעם.

אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את חתיכות הבשר ולטגן מעט
להוסיף את רסק העגבניות ולהמשיך לטגן.
להוסיף את שאר המרכיבים למלאות במים. כמעט 3/4 סיר
כיוון שהסולת סופג את המים.
לבשל מעט על אש קטנה. ולפני שמכניסים את הקובה
להגביר את האש כדי שתיהיה רתיחה. ואז להכניס את הקובות .
לטלטל בעדינות את הסיר. כדי שהמרק יכסה את כל הקובות
לאחר סיום בישול {בערך שעה על אש קטנה} להוסיף חופן של נענע קצוצה.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי................ו--- אורית(ה)28/9/2010 06:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת שוקולד בציפוי חמאת בוטניםו--- טליון
28/9/2010 16:00
עוגה נהדרת ומומלצת.הכנתי לחג. מאוד אהבנוו--- אורליה
1/10/2010 09:32
עוגת טחינה שקדים ותמרים של סו-אלן (בֵּייגָלו--- זהבה ש
28/9/2010 17:23
חלה לשמחת תורהו--- מָרילין  
28/9/2010 17:33
מרק קובה סלקו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
28/9/2010 19:59



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן