...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

תערובת למילוי עוף - עצמי ו--- פלפלית   27/9/2010 09:43


עוף במילוי תערובת להכנת קוגל + ירקות מגוררים דקדק

חצי כוס שמן מחולק ל 1/4 + 1/4
חצי כוס מים
3 ביצים
1 כוס קמח מצה
פלפל לבן
2 גזרים מגוררים דק דק
1 תפו"א גדול [או 2 בינויים] מגורר גס
חצי צרור פטר' קצוצה
חצי צרור כוזב' קצוצה
3 בצלים בינוניים קצוצים דק ומטוגנים ב 1/4 כוס שמן [עם השמן ]
1 כף שמנמנה א. מרק עוף

מערבבים את כל המצרכים,
משהים לשעה וחצי במקרר [מכוסה]

ממלאים את העוף [לא בדחיסות גדולה,] התערובת גדלה בתוך העוף.
.... תופרים את העוף, מכניסים את העוף לשקית קוקי, בגודל "ענק"
ומעבירים לאפיה. כדאי לדקור כמה דקירות את השקית,
ליד הסוגרן, למניעת "התנפחות בלון" של שקית הקוקי.

הכמות מתאימה לעוף גדול. אם העוף קטן ?
להקטין כמויות או ליצור משארית המילוי, כופתאה,עגולה/גליל ולהניח ליד העוף, או לשים במארז נפרד, בשקית קוקי קטנה.

אופים כשעה וחצי בחום 170 מעלות.

להשחמת העוף [רק את העוף ]

גוזרים חתך במרכז השקית, מפשילים את שולי השקית לצדדים,
וממשיכים לאפות עד השחמה.

אם הכופתאה במארז נפרד, מוציאים לפני השחמת העוף




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ........... ו--- פלפלית27/9/2010 07:33

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תערובת למילוי עוף - עצמי ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
27/9/2010 09:43
חלת בצל ופיצוחים / שימריתו--- איה
27/9/2010 11:53
פנדורו - לחם הזהב של האיטלקיםו--- איה  
27/9/2010 11:58
לזניה עצלנית-בשריתו--- shiri
27/9/2010 17:12



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן