...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מאפים קטנים ממולאים בשר ורימוניםו--- מָרילין   22/9/2010 08:44

להגיש ליד טחינה סמיכה מקושטת בשמן זית ומעט סילאן
- נהדר כמנה ראשונה לצד סלטים רעננים או לארוחת ערב משפחתית בלתי מחייבת ~
כ- 20 מאפים

מלית הבשר
שלושה בצלים גדולים קצוצים
כפית דבש
חצי קילו בשר טחון
שלוש כפות רסק עגבניות
שתי כפות רכז רימונים
רימונים מחצי רימון
כפית שטוחה פלפל אנגלי
רבע כפית אגוז מוסקט
מלח, פלפל
ביצה

הכנה
מטגנים את הבצלים בשמן זית (נדיב) עד שהם מזהיבים
מוסיפים את הדבש ומערבבים כדקה
מצרפים את הבשר מערבבים מפוררים
מוסיפים את שאר המצרכים פרט לביצה, מערבבים ומבשלים כ- 10 דקות על אש קטנה
מכבים מקררים מוסיפים ביצה ומערבבים

בצק
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
כפית מלח
כפית זרעי כמון - אופציה
כף סוכר
כוס מים
שתי כפות שמן זית

הכנה
מערבבים את החומרים היבשים
מצרפים את הלחים - רטובים ולשים כ- 10 דקות
משמנים את פני הבצק במעט שמן זית ונותנים לתפוח כשעה וחצי בחוץ או לילה במקרר
מחלקים לפיסות של 45 גרם - בערך 20 פיסות
מעצבים כל פיסה לסירה (ההסבר למטה) ומניחים בתבנית אפיה, על נייר אפיה
ממלאים בכפית גדושה של מילוי, מברישים את כל המאפה בביצה טרופה
נותנים לנוח כחצי שעה ואופים בחום של 190 עד להזהבה קלה
בהגשה מקשטים עם מעט רימונים מעל ומסביב
~
עיצוב הסירה: לוקחים פיסה ומרדדים למלבן - אפשר לחתוך בעזרת גלגלת כדי ליישר את הדפנות
יוצרים שני חתכים בעזרת סכין, כמו באיור. מעבירים את הרצועה העליונה בחריץ התחתון
ומעבירים את הרצועה התחתונה בחריץ העליון - בהצלבה


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי .............. ו--- פלפלית22/9/2010 07:47

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מאפים קטנים ממולאים בשר ורימוניםו--- מָרילין   « הודעה נוכחית
22/9/2010 08:44
איורו--- מָרילין  
22/9/2010 11:11
לחם בננות "כפרי" - פרתםו--- פלפלית
22/9/2010 13:45
לחם בננה - "על השולחן"ו--- פלפלית
22/9/2010 13:47
מתכון עוגת בננה - (לחם בננה) - "רוטב"ו--- פלפלית
22/9/2010 13:49
קראנץ’ טחינה סילאן ואגוזים בלי שמריםו--- יפנית  
22/9/2010 16:05



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן