...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בשר למילוי קרעפלאך - עצמי ו--- פלפלית   19/9/2010 08:23


את המילוי מומלץ מאוד להכין יום - לפני הכנת הקרעפלאך.
הכמות מתאימה - להכנת כ 50 יח'.


המצרכים

400 גרם קוביות שריר עגל
4 בצלים גדולים
ירק קצוץ [לפי טעם אישי]
4 בצלים גדולים פרוסים
עיגולי גזר מ 2 גזרים בינוניים
מעט שמן לטיגון
תבלינים - פפריקה, מלח, ועוד ....

מזהיבים את הבצל, מוסיפים את קוביות הבשר
מוסיפים ירק קצוץ את הגזר מערבבים ומשחימים.
מוסיפים מעט נוזלים, עד גובה תתכולת הסיר,
מבשלים עד ריכוך הבשר.
מצננים מעט עד פושר.

טוחנים את התכולה ללא הרוטב]
ממשיכים לבשל את הרוטב על להבה נמוכה עד לצמצום.

מוסיפים את הרוטב המצומצם [כוס בערך] לבשר הטחון,
מערבבים ומעבירים לכלי סגור לקרור.

ממלאים בכל עיגול בצק לקרעפלאך - כפית גדושה.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון .......... ו--- פלפלית19/9/2010 07:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת תפוחים מגוררים - באדיבות איהו--- פלפלית  
19/9/2010 08:08
עוגת תפוחים מגוררים - החתך ו--- פלפלית  
19/9/2010 08:10
בשר למילוי קרעפלאך - עצמי ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
19/9/2010 08:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן