...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דבלים ממולאות בבשר, קמח שקדים ועוד .. עצמיו--- פלפלית   12/9/2010 12:03

הכמיות המפורטות - מתיחסות לכמות שהכנתי
להכנת כמות גדולה יותר, יש להגדיל את כמויות המצרכים והנוזלים.

המצרכים

25 דבלים [זו לא טעות הסיבה בהמשך]
250 גרם בשר טחון גס [הכנתי מבשר צוואר]
3/4 כוס קמח שקדים
2 כפות גדושות,פרורי לחם
ציר מרק עוף [לקחת מציר הבישול]
1בצל גדול קצוץ דק דק
פטר' וכוזברה קצוצים דק [קצצתי עם המוט יחד עם הבצל]
1 כפית תרכיז רימונים
1 כפית דבש/סילאן
מעט פפריקה
מעט מלח

לערבב לתערובת אחידה. [אין ביצים בתערובת]



לרוטב הבישול

2-3 כפות שמן בתחתית כלי הבישול
2-3 בצלים פרוסים [שיכסו יפה, את רצפת סיר הבישול]
2 כוסת ציר מרק עוף [פחות 2-3 הכפות שבתערובת הבשר]
2-3-4 כפות תרכיז רימונים [להוסיף בהדרגה בזמן הבישול]
מעט סילאן 2-3 כפות
שיני שום פרוסות [שמתי מ 5 שיני שום]
פטר' וכוזברה קצוצים דק.

ההכנה

יוצקים על הדבלים [המופרדות] מים חמים מאוד ומשאירים עד להתקררות המים.
קוטמים את הצ'ופציק שבראש כל דבלה,
ובעזרת האצבע, מרחיבים את הפתח, *בזהירות* ליצירת חלל המילוי.

דבלה/ים שנקרעות ...
שומרים וחותכים לחתיכות קטנות ומפזרים בתחתית הסיר

ממלאים את הדבלים, ומניחים אותה על שכבת הבצל הפרוס
שברצפת הסיר.כשהצד העליון [ממנו הכנסנו את המילוי, כלפי מטה].
להניח את הדבלים בשכבה אחת, כשהן צמודות אחת לשניה.

מכסים במכסה, ומאדים על להבה בינונית/נמוכה, לריכוך הבצל
ואידוי ומיצוק המילוי - כ 15 דקות.

יוצקים את נוזלי הבישול עד לגובה פני הדבלים, מביאים לרתיחה,
מנמיכים להבה ומבשלים כ שעה.
לקראת סיום הבישול, טועמים את הרוטב, ומתקנים תיבול.

טעים טעים טעים.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...............ו--- אורית(ה)12/9/2010 06:32

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
דבלים ממולאות בבשר, קמח שקדים ועוד .. עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
12/9/2010 12:03
דבלים ממולאות בבשר, קמח שקדים ועוד .. עצמי - שלב 1ו--- פלפלית  
12/9/2010 12:04
דבלים ממולאות בבשר, קמח שקדים ועוד .. עצמי - שלב 2ו--- פלפלית  
12/9/2010 12:07
דבלים במילוי גבינת עיזים ובצל ירוק - עצמיו--- פלפלית  
12/9/2010 12:41
דבלים במילוי גבינת עיזים ובצל ירוק -עצמי-לפני אפיהו--- פלפלית  
12/9/2010 12:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן