...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחלות אישיות וחלות/לינדושו--- לינדוש   25/10/2008 17:49

חלות לשבת

החומרים:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
2 כוסות מים פושרים
כף מלח

אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים לקערת המיקסר לערבב היטב להוסיף את המלח (אם צריך עוד מים אז מוסיפים בהדרגה כחצי כוס).
לשפוך כרבע כוס שמן מעל הבצק, שלא יתיבש ויקבל קרום.
לכסות את הבצק ולתת לו תפוח כשעה או עד שמכפיל פי שתיים.
אחרי שהבצק תפח יש לקחת את הבצק וללוש היטב להורדת האוויר זה מאוד חשוב וולהתפיחשוב כחצי שעה.
לחלק את הבצק ל-4 כדורים וכל כדור לפתוח לעלה בעזרת כרית היד או עם מערוך.
לגלגל לרולדה ולהניח על תבנית אפיה ושוב פעם להניח לתפיחה.
אחרי התפיחה למרוח בביצה, ניתן לפזר שומשום או פרג.
לאפות בחום של 180 מעלות כ45 דקות או עד שזה מוכן.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת ....................ו--- פלפלית25/10/2008 07:53

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קרם פרש - בהכנה עצמית - מנהל השף הלבן ו--- פלפלית
25/10/2008 11:59
שורטברד במילוי ריבה ושוקולד לבןו--- אירה  
25/10/2008 16:30
לחלות אישיות וחלות/לינדושו--- לינדוש   « הודעה נוכחית
25/10/2008 17:49
ללחמים מקמח מלא/לינדושו--- לינדוש  
25/10/2008 18:18
נשיקות קטנטנות עם ממרח ריבת חלב ו--- אירה  
25/10/2008 18:54



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן