...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחמניות רימון - שיטה א'ו--- מָרילין   30/8/2010 06:29

מוציאים מהמקרר את הבצק של הכתרים
מחלקים אותו לפיסות כמספר הכדורים הגדולים
מעצבים כל פיסה לכדור קטן
מברישים את הכדורים הקטנים בביצה גם מלמטה
ומניחים אותם על הכדורים הגדולים
בעזרת מספריים חדות גוזרים את הכדורים הקטנים
מלמעלה, כמעט עד הבסיס בצורה של איקס
בצורה זו נפתח הכדור במרכזו
מברישים את מרכז הכתר במעט ביצה ומפזרים פרג
אופים עד לצבע יפה. אם הכתר נוטה להיצבע מהר יותר מגוף הרימון
שימים פיסת נייר כסף בצורה רופפת על כל המגש, מעל הכתרים


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני..............ו--- אורית(ה)30/8/2010 06:22

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לחמנית רימון בשתי שיטות שונות - הבסיסו--- מָרילין
30/8/2010 06:27
לחמניות רימון - שיטה א'ו--- מָרילין   « הודעה נוכחית
30/8/2010 06:29
לחמניות רימון - שיטה ב'ו--- מָרילין  
30/8/2010 06:30
קציצות בשר מטוגנות ללא פירורי לחם/לחם ו--- יפנית  
30/8/2010 15:47



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן