...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בצלצלי שאלוט ושזיפים יבשיםו--- אספרגוס. 23/8/2010 13:03

המתכון הוא מבית סבתא ועובר מדור לדור.
אפשר לאכול אותו כמנה ראשונה או כסלט או כתוספת למנה העיקרית.
אנחנו אוכלים כתוספת למנה העיקרית. אני נותנת מתכון ל-1 ק"ג של בצלצלים אבל מאד ממליצה להכפיל כמויות כי זה טעים בטירוף.

1 ק"ג בצלצלי שאלוט מקולפים בזהירות כדי לא לפצוע את הבצל ושלא יתפרק בבישול
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
12 שזיפים יבשים מגולענים
מלח פלפל שחור
פפריקה
1 כפית סוכר
1/2 עד 1 כוס מים

לטגן את הבצלצלים בשמן קנולה אבל לא להשחים, להוסיף את רסק העגבניות ולערבב מעט, להוסיף את שאר המצרכים וחצי כוס מים.
לבשל כשעה.
לערבב מדי פעם ולבדוק אם חסרים נוזלים. אפשר להוסיף עוד קצת מים.
התוצאה הסופית צריכה להיות עם רוטב סמיך וטעים.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה23/8/2010 10:44
בצלצלי שאלוט ושזיפים יבשיםו--- אספרגוס. « הודעה נוכחית
23/8/2010 13:03
עוגות שמרים-גילת ו--- יפנית  
23/8/2010 17:55
עוגת תפוחים של דודה עליזה/מירבו--- chant  
23/8/2010 22:04



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן