...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פחזניות - מתוך עוגות לכל עת של נירה שויארו--- אספרגוס.   22/8/2010 16:44

פחזניות – המתכון לקוח מתוך הספר – עוגות לכל עת של נירה שויאר
1 כוס מים
50 גרם מרגרינה/חמאה
¼ כפית מלח
להכניס את החומרים לסיר בישול בינוני ולהרתיח עד שהמרגרינה נמסה.
להשאיר את הסיר על אש נמוכה.

1 ¼ כוסות קמח
להוסיף בבת אחת אל המים הרותחים תוך בחישה בכף עץ ולבחוש בעוד הסיר על האש,
עד אשר הבצק נעשה חלק נפרד מדפנות הסיר ומתלכד סביב הכף.
זמן הבישול כשתיים שלוש דקות.
להוריד מהאש ולקרר את הבצק לחום פושר.

3-4 ביצים
להוסיף אל הבצק ביצה אחר ביצה תוך בחישה במערבל.
כמות הביצים תלוייה בסמיכות הבצק.
הסמיכות הרצויה היא שכאשר מכניסים לבצק כף עץ ומרימים אותה נשאר על הכף
בצק בצורת לשון.
לסדר את הפחזניות בשתי כפיות על גבי תבנית.
לאפות בחום בינוני כ-40 דקות.
הפחזניות מוכנות כאשר צבען שחום בהיר.
לקרר מעט לחצות את הפחזניות בצורה אופקית להוציא מתוכן חלקי בצק בלתי אפויים. למלא אותן במלית.

המילוי שלי –
אינסטנט פודינג
כוס חלב
1 שמנת לקצפת
להקציף הכל ביחד עד שמתקבל קרם.

לקישוט אני ממיסה שוקולד מריר ומפזרת על הפחזניות שבתבנית.

בתיאבון.
.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון..............ו--- אורית(ה)22/8/2010 07:51

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פחזניותו--- גדולה
22/8/2010 12:49
אז הקרם למילוי הוא לא לבן , נכון ?ו--- גלית1
22/8/2010 16:29
פחזניות - מתוך עוגות לכל עת של נירה שויארו--- אספרגוס.   « הודעה נוכחית
22/8/2010 16:44
כתף טלה ממולא - "מטעמים"ו--- פלפלית  
22/8/2010 20:24
כתף טלה ממולא - רותי קינןו--- פלפלית
22/8/2010 20:26
כתף טלה ממולא בזיתים ירוקיםו--- פלפלית
22/8/2010 20:30
צוואר טלה ממולא [מתאים גם למילוי כתף] ו--- פלפלית
22/8/2010 20:41



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן