...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פקאנים מסוכרים בסיר לבישול איטיו--- אייקו   10/8/2010 17:39

הם קטנים, הם טעימים והם ממכרים ולשם שינוי, לא דורשים כמעט שום מאמץ. מי שרוצה להכין לבד ולהמנע מטיגונים, זה כדאי!


פקאנים מסוכרים בסיר לבישול איטי

המצרכים:

2 כוסות פקאנים (נקיים,טבעיים, לא קלויים ולא כלום)
3 כפות שמן קנולה
קמצוץ מלח (לא חובה)
1/4 כוס אבקת סוכר

ההכנה:

1. לערבב הכל בסיר לבישול איטי . לפרוס את האגוזים המצופים בתערובת הסוכר בשכבה כמה שיותר אחידה בתחתית הסיר.

2. להדליק את הסיר על חום גבוה, לסגור מכסה ולבשל שעה ורבע, שעה ועשרים דקות. אני פתחתי את הסיר ועירבבתי את האגוזים בעדינות אחרי שעה.

3. כשתם הזמן, לפתוח מכסה, לערבב בעדינות (כך ימס בשניות הסוכר העיקש שלא נמס עד כה) ולפרוס את האגוזים על משטח סיליקון (זה אדיר! כלום לא נדבק!) או תבנית תנור עד שמתקרר.

4. לשמור בכלי סגור הרמטית ולצ'פר את מי שרוצים להתחנף אליו.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה10/8/2010 04:47
עוגיות מומלצות ליד קפה/תה ו--- גילה
10/8/2010 07:26
לזניה - גבינות של מגי מתפוזו--- גילה  
10/8/2010 07:33
לזניית בטטות של דרומית1 מתפוזו--- גילה  
10/8/2010 07:36
לזנית פיטריות ורוטב בשמל של גיל חובבו--- גילה  
10/8/2010 07:40
לזניה חלבית וקלה להכנה של רננות מתפוזו--- גילה  
10/8/2010 07:43
תחתיות ארטישוק במילוי גבינות ורוטב עגבניותו--- הדר  
10/8/2010 09:27
טופי קראנץ' - הקונדיטור גיא פאוקר - מויינטו--- פלפלית  
10/8/2010 10:04
פקאנים מסוכרים בסיר לבישול איטיו--- אייקו   « הודעה נוכחית
10/8/2010 17:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן