...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

תחתיות ארטישוק במילוי גבינות ורוטב עגבניותו--- הדר   10/8/2010 09:27

שפית מורן לילה, מוסף גורמה

הערות שלי (הדר):
הכמויות המובאות הן לפי המתכון המקורי. טני עשיתי הכל 'לפי העין'.
לא השגתי ארטישוק קפוא אז פתחתי כמה קופסאות שימורים....
את תערובת הגבינות הכנתי מגבינת חמד 5%+פטה צאן 5%+יוגורט

ועכשיו למתכון המקורי:
שקית תחתיות ארטישוק לאחר הקפאה

למלית:
1כף חמאה
1 כף שמן זית
40 ג' עלי תרד קצוצים
1/2 כפית שום כתוש
2 כפות יין לבן
50 ג' קצ'קבל מגוררת
100 ג' פטה
2 כפות שמנת חמוצה

לרוטב:
1 כף חמאה
1 עגבניה קצוצה
1/4 כפית שום כתוש
1/2 כוס יין לבן
1/4 כפית מלח

המלית:
ממסים במחבת את החמאה עם שמן הזית
מוסיפים את התרד והשום
מוסיפים יין ומבשלים 5 דקות נוספות, מורידים מהאש ומצננים
מוסיפים את הגבינת והשמנת.

הרוטב:
ממיסים כף חמאה, מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים מעט.
מוסיפים כוס מים ומבשלים כ 5 דקות.

הרכבת המנה:
ממלאים את תחתיות הארטישוק במלית התרד
מרפדים תבנית בנייר אפיה, שופכים את הרוטב ומעליו מסדרים את הארטישוק.
אופים ב- 180 מעלות כחצי שעה.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה10/8/2010 04:47
עוגיות מומלצות ליד קפה/תה ו--- גילה
10/8/2010 07:26
לזניה - גבינות של מגי מתפוזו--- גילה  
10/8/2010 07:33
לזניית בטטות של דרומית1 מתפוזו--- גילה  
10/8/2010 07:36
לזנית פיטריות ורוטב בשמל של גיל חובבו--- גילה  
10/8/2010 07:40
לזניה חלבית וקלה להכנה של רננות מתפוזו--- גילה  
10/8/2010 07:43
תחתיות ארטישוק במילוי גבינות ורוטב עגבניותו--- הדר   « הודעה נוכחית
10/8/2010 09:27
טופי קראנץ' - הקונדיטור גיא פאוקר - מויינטו--- פלפלית  
10/8/2010 10:04
פקאנים מסוכרים בסיר לבישול איטיו--- אייקו  
10/8/2010 17:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן