...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ברוקולי [ברוקומיני] בטמפורה ו--- פלפלית   6/8/2010 08:13


המצרכים

פרחי ברוקולי הכנתי מברוקולי מיני - ברוקומיני
שפורקו ואודו בסיר אידוי עד ריכוך קל.
הצבתי את "הפרחים" במאונך, כשהגבעול ניצב על תחתית סיר האידוי,
והתפרחת כלפי מעלה.
לריכוך הגבעולים ולשמירה שהתפרחת תשמור על שלמותה.

משך זמן ? ..... כדאי לבדוק אחרי 10 דקות מרתיחת מי הסיר התחתון.
בסיום האידוי, מקררים לטמפ' הבית.

תערובת טמפורה
משתמשים בחומרים מקוררים היטב.

1 ביצה ישר מהמקרר,
כ 2/3 כוס מים, מים קרים מאוד [יתכן ויהיה צורך בעוד כף מים]
1 וחצי כוס קמח מקורר
מעט מלח, מעט עשבים יבשים

מערבבים לתערובת הומוגנית נטולת גושים ומחזירים לקרור - מכוסה
עד לרתיחת השמן.
הטיגון נעשה בשמן עמוק.

טובלים כל פרח בבלילת הקמח, נותנים לעודפים לטפטף
לבלילה ומכניסים לשמן ,מטגנים משני הצדדים.
מעבירים למגבת נייר לספיגת עודפי שמן.






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי .......... ו--- פלפלית6/8/2010 07:15

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
בצקניות - מקור גיסתי + שיפורים שלי.ו--- פלפלית  
6/8/2010 07:46
בצקניות בזמן הבישול ו--- פלפלית  
6/8/2010 07:47
הבצקניות מתקררות לאחר הבישול ו--- פלפלית  
6/8/2010 07:49
ברוקולי [ברוקומיני] בטמפורה ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
6/8/2010 08:13
גולאש עגל עם ירקות שורש וערמונים - עצמיו--- פלפלית  
6/8/2010 10:40



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן