...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קונוסים ממולאים סלט טונהו--- מָרילין   28/7/2010 09:43

עלי בריק (או סיגר) שתמיד יש לנו במקפיא ולרוב הם משמשים ל- "בריק א לוף" שהם ארוחת הערב הכי פופולרית כאן.
הפעם העלים הנ"ל אפויים מראש כשהם מלופפים סביב קונוס ממתכת (קניתי אותם במחיר שווה לכל נפש בחנות לכלים ח"פ) והם נשמרים בקופסה אטומה עד לרגע לפני הארוחה שאז, הם מתמלאים בסלט טונה רענן.

אפשר כמובן למלא בעוד מליות טעימות ופיקאנטיות כגון מוס סלמון, קרם גבינה מתובלת ועוד. ואפשר גם למלא במלית מתוקה - קצפת ופירות למשל
~
את המנה הזו אני הגשתי בערב שבת כמנת דג בשביל הילדים שלא
אוכלים דגים שרואים להם את העיניים


הכנה של עלי הבריק
מוציאים את חבילת העלים מהמקפיא ומוציאים את העלים מהאריזה
העלים מפשירים תוך מספר דקות
חותכים כל עלי לחצי בעזרת גלגלת או מספריים
משמנים מעט בשמן את הקונוסים
מלפפים כל חצי עלה סביב הקונוס - ראו תמנות
מברישים בביצה, מפזרים שומשום וקצח
מניחים על גבי נייר אפיה על תבנית אפיה
ואופים בחום בינוני עד להזהבה קלה
מקררים ומשחררים מן הקונוס בצורה מעט סיבובית
לפני ההגשה ממלאים בסלט טונה


סלט טונה טעים ורענן
מערבבים יחד: קופסת טונה מסוננת, כף מיונז, כפית
חרדל (אני אוהבת את זו עם הגרגירים) ביצה קשה חתוכה לקוביות, מלפפון
ירוק קלוף וחתוך לקוביות, חצי חופן גזר מגורד, מלח ופלפל


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...............ו--- אורית(ה)28/7/2010 06:13

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קונוסים ממולאים סלט טונהו--- מָרילין   « הודעה נוכחית
28/7/2010 09:43
שניצל תירס /של פירגוש....ו--- לינדוש
28/7/2010 10:20
צ'אטני תפו"ע וצי'פס תפו"ע ו--- אנסטסיה
28/7/2010 13:20



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן