...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כבד צמחוני מפטריות שמפניון - עצמיו--- פלפלית   25/7/2010 08:26



בתמונה, המנה בהגשה

המצרכים

2 קופ' שימורים [במשקל 375 גרם כ"א -לפני סינון ,פטריות קצוצות]
4 ביצים קשות
4 בצלים גדולים פרוסים לסהרונים
מלח,
פלפל לבן / שחור
פלפל אדום גרוס גס [מתוק]
פטר' קצוצה

ההכנה

מטגנים בטיגון איטי את הבצל הפרוס,
במחבת רחבה עם מכסה עד להזהבה קלה.
** למנה חלבית - מומלץ לשלב מעט שמן ומעט חמאה

מוסיפים את הפטריות המסוננות מנוזלים, וממשיכים בטיגון
לעוד מספר דקות תוך ערבוב.

מעבירים את תכולת המחבת לקערה/כלי עם שמן הטיגון ומוסיפים לקערה,
את הביצים הקשות חתוכות גס ומתבלים.

כדי לקבל מירקם גס.
קוצצים את התכולה עם מוט סטיק/ במעבד מזון/ במכונה לטחינת בשר בפולסים.
טחינה רצופה בסטיק/במעבד מזון, תהפוך את התכולה למשחתית.

מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.








לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון.............ו--- אורית(ה)25/7/2010 06:16

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כבד צמחוני מפטריות שמפניון - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
25/7/2010 08:26
כבד צמחוני מפטריות שמפניון - לפני הגשהו--- פלפלית  
25/7/2010 08:27
עוגיות שמנת וחמאת בוטנים - דורעם גונטו--- פלפלית  
25/7/2010 08:36
עוגיות שמנת וחמאת בוטנים - דורעם גונט - לפני אפיהו--- פלפלית  
25/7/2010 08:37
עוגיות שמנת וחמאת בוטנים - דורעם גונט - אחרי אפיהו--- פלפלית  
25/7/2010 08:38
קוביות תפוחי אדמה בטעם חמוץ/מתוק/חריףו--- פלפלית  
25/7/2010 09:05
עוגיות מלוחות ו--- יפנית  
25/7/2010 14:01
פסטה עם בשר טחון וירקות ו--- יפנית  
25/7/2010 15:28
שטרודל פרומעז קל להכנה של פירגה ו--- עדי6381  
25/7/2010 17:51



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן