...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פיתות תימניות אסליות של חומוסון ו--- יפנית   11/7/2010 08:17

מתכון :

מצרכים:

2 קילו קמח לבן רגיל.
1.4 קילו מים. (כן אני שוקל).
שלוש כפות שמרים יבשים.
שתי שקיות א.אפיה.
שתי כפות מלח.
שלוש כפות סוכר.

הכנה:

לשים במקסר עם וו לישה , עשר דקות רצופות על מהירות איטית.
מניחים לתפיחה של שעה וחצי לפחות, עד שלוש שעות.
מחממים תנור לחום מקסימלי אם אפשר להגיע לטמפ' של 250 מעלות רצוי מאוד,
איך עושים את זה? מחממים את הגריל, בהרבה תנורים הגריל לא מחובר לטרמוסטט
והוא ממשיך לחמם גם אחרי 220 מעלות.
קורצים כדורים במשקל של מאה גרם בדיוק כל אחד.
מרדדים כל כדור לעובי של קצת פחות מסטימטר אחד, רצוי לרדד על ערימת קמח עבה,
כמו קמח מלא למשל, לדעתי זה חשוב, מניחים את הפיתות על התבנית במרחק מה זו מזו,
מניחים לתפיחה קצרה של עשר דקות ומכניסים לתנור הלוהט לארבע דקות על השעון.
רצוי קרוב לגוף החימום.

מקור: חומוסון

הערות יפנית:
--------------
הכנתי מק"ג קמח
25 גרם שמרים טריים
700 גרם מים
1 אבקת אפיה
1 כף מלח
11/2 כף סוכר

אפיתי בסיר גריל

מצויינות

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/28331178.JPG

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/28331187.JPG

תראו את הכיס

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/28331318.JPG




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה11/7/2010 04:08
פיתות תימניות אסליות של חומוסון ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
11/7/2010 08:17
רוטב לסלט - ויניגרט תפוזים וזיתים ו--- איה
11/7/2010 12:20
רוטב קיסר לסלט ו--- איה
11/7/2010 12:21
רוטב לסלט - חרדל ודבש ו--- איה
11/7/2010 12:23
תודה לךו--- דורין89
28/12/2015 02:29
רוטב לסלט - הולנדייז עם חרדל ו--- איה
11/7/2010 12:25
רוטב לימון - לסלטו--- איה
11/7/2010 12:26
רוטב מנגו - לסלט / דג / בשר על הגרילו--- איה
11/7/2010 12:29
עוגיות פריכות מהמיפגשו--- גדולה  
11/7/2010 13:40
עדשים, חצילים ונענע על אורז ו--- איה  
11/7/2010 14:32
ריבת חצילים / מתכון של קיציו--- מָרילין  
11/7/2010 16:44
ריבת חצילים - תמונה קבוצתיתו--- מָרילין  
11/7/2010 16:46
ריבת חצילים - תמונת פספורטו--- מָרילין  
11/7/2010 16:49
ריבת חצילים - בפרופיל ו--- מָרילין  
11/7/2010 16:51



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן