...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כדורוני טונה בציפוי פיסטוק ועשבי תיבול ו--- זהבה ש   9/7/2010 21:07

כדורוני טונה בציפוי פיסטוק ועשבי תיבול מאתר סטארקיסט
-------------------------------------------------------------------------------
---חומרים: (4-6 מנות )

2 קופסאות טונה סטארקיסט עם פלפל חריף, מסוננת (160 גרם לקופסא)

1 גביע (250 גרם) גבינת שמנת בטעם שום שמיר 30% שומן

50 גרם גבינת קצ’קבל מגוררת דק

80 גרם חמאה רכה

1/3 כוס עירית קצוצה דק

2 מלפפונים חמוצים, מגוררים דק וסחוטים

2 כפות מיונז

1 כפית חרדל

1 כף זיתים שחורים, קצוצים דק

1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה

לציפוי:

150 גרם פיסטוק חלבי, קלוף וקלוי


אופן ההכנה:

1. שמים את הטונה בקערה ומועכים בעזרת מזלג לפירורים דקים. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה. טועמים ומשפרים תיבול.

2. מרפדים תבנית בנייר אפייה. צרים מהתערובת כדורים אישיים בגודל הרצוי ומניחים בתבנית. מעבירים למקרר לפחות ל-4 שעות.

3. לפני ההגשה, מעטרים את הכדורים בפיסטוק הקלוי .

לגיוון: ניתן להגיש ככדור טונה אחד גדול כמנה מרכזית לשולחן. מרפדים קערית קטנה בניילון נצמד וממלאים בתערובת הטונה ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות. לפני ההגשה הופכים את תערובת הטונה על צלחת הגשה מרכזית, מסירים את הניילון הנצמד ומעטרים בפיסטוקים קלויים מגישים לצד לחם כפרי חם.







לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שישי............ו--- אורית(ה)9/7/2010 06:43
גביניות במחבת.ו--- אורית(ה)
9/7/2010 07:06
טארט קרם לימון , כמו של מרלין. של מרלין יפהו--- זהבה ש  
9/7/2010 20:31
סלט פלפלים צבעוניים ו--- זהבה ש  
9/7/2010 21:01
כדורוני טונה בציפוי פיסטוק ועשבי תיבול ו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
9/7/2010 21:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן