...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

במיה ברוטב עגבניות / עליזה לויו--- זהבה ש   28/6/2010 15:17


במיה ברוטב עגבניות / עליזה לוי
אפשר להוסיף לתבשיל (יחד עם הבמיה) קוביות בשר שמיועד לגולש, אחרי שבושלו והתרככו בנפרד במשך חצי שעה






חומרים (6 מנות)


1 ק"ג במיה
6 עגבניות בשלות, מגוררת בפומפיה גסה
5-6 שיני שום קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
כמה עלי נענע טריים
1/2 כפית מלח לימון
1/2 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור


אופן ההכנה



1. שוטפים את הבמיה ומייבשים היטב, רצוי על מגבת בשמש.

2. מסירים את העוקצים מהבמיה בזהירות, רק את הקצה, כדי שלא לפגוע בירק ולחשוף אותו.

3. מחממים מעט שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבמיה עד שהיא מתחילה להשחים, כדי שבמהלך הבישול היא לא תהפוך רירית.

4. מחממים מעט שמן בסיר בינוני ומוסיפים את העגבניות המגוררות. מוסיפים את רסק העגבניות, שיני השום ומים בגובה שלושת רבעי הסיר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.

5. מוסיפים לסיר את את הבמיה, מלח הלימון, הסוכר והתבלינים, ומבשלים עוד כחצי שעה. כמה דקות לפני סוף הבישול מוסיפים לסיר את עלי הנענע.

הערות
אני[זהבה] הכנתי מומלץ , מאוד טעים. התמונה שלי
ממש טעים גם בלי בשר


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה28/6/2010 03:40
עוגת גבינה עם בצק פירורים/בצק אליםו--- הדר
28/6/2010 08:42
עוגת אפרסקים קייציתו--- איה  
28/6/2010 13:41
במיה ברוטב עגבניות / עליזה לויו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
28/6/2010 15:17



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן