...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פשטידת פיטריות וגבינת מוצרלה.ו--- לינדוש   22/10/2008 12:22

חומרים "

3בצלים חתוכים לקוביות.
250 ג"ר פיטריות טריות חתוכים לפרוסות או 2 קופסאות פיטריות (שימורים)

100 ג"ר גבינת מוצרלה מגוררת .
3ביצים.
פלפל מלח,אגוז מוסקט.
4כפות פירורי לחם.
1 גביע שמנת של פעם או יוגורט.

אופן ההכנה:

לטגן במעט שמן את הבצל להוסיף את הפיטריות לערבב היטב ולהוריד מהאש,לקרר מעט,
להוסיף את התבלינים לפי הטעם.להוסיף את הביצים,שמנת.גבינת מוצרלה.פירורי לחם לערבב לתבל.
לשמן תבנית ולישפוך את העיסה לתבנית.
לפזר מעט פירורי לחם מעל העיסה לא חובה.
לאפות בחום של 180 מעלות כ-40 דקות או עד שהפשטידה מקבלת צבע חום בהיר.

בתיאבון ובהצלחה/לינדוש


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ..................ו--- פלפלית22/10/2008 08:12

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פשטידת חציליםו--- הדר
22/10/2008 08:16
סלט גזרו--- הדר
22/10/2008 08:17
ריבועי עוגת דבש עם קרם וניל ו--- הדר
22/10/2008 08:20
דג סלומון ברוטב שמנת ו--- פלפלית  
22/10/2008 08:39
תפוחי עץ אפויים במעטפת בצק עלים ו--- פלפלית  
22/10/2008 08:45
תפוחי עץ אפויים במעטפת בצק עלים - לאחר אפיה ו--- פלפלית  
22/10/2008 08:47
משרה לבשר פילהו--- שומית
22/10/2008 10:54
מוס טונהו--- שומית
22/10/2008 11:04
פשטידת תירס וטונה....ו--- לינדוש  
22/10/2008 12:14
פשטידת פיטריות וגבינת מוצרלה.ו--- לינדוש   « הודעה נוכחית
22/10/2008 12:22
סמבוסק לערב החג ו--- aviva63  
22/10/2008 13:32
ו- 2 קילו רוגלך לפי הבצק של אורית S ו--- aviva63  
22/10/2008 13:35
גראטן ברוקולי / עממיו--- -מרילין  
22/10/2008 13:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן