...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דג סלומון ברוטב שמנת ו--- פלפלית   22/10/2008 08:39

סלומון ברוטב שמנת

פרוסות סלומון מופשרות ומנוקזות טוב מנוזלים.

שמנת לבישול או שמנת להקצפה [בכמות שתכסה את פרוסות הדגים]
פרוסות דקיקות של עגבניה
שום פרוס/כתוש/מעוך - בכמות שאוהבים
מעט פפריקה אדומה - מתוקה/חריפה או שילוב
רצועות דקיקות של פלפל חריף אדום או ירוק
פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לבן.

מפשירים את פרוסות הסלומון, ומנגבים/סופגים טוב, את הנוזלים.

מחוררים [פה ושם] עם שיפוד עץ את הפרוסות. [כדי שהרוטב יכנס לבשר הדג.]

מניחים בתחתית התבנית את פרוסות העגבניה
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב
ויוצקים מחצית ממנו, בתבנית,
מניחים את פרוסות הדג ויוצקים את המחצית השניה של הרוטב.
מעבירים למקרר, למס. שעות - לספיגת טעמים.


אופים כשהתבנית מכוסה בעטיף /מכסה
בחום 180 מעלות כ 25 דקות.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ..................ו--- פלפלית22/10/2008 08:12

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פשטידת חציליםו--- הדר
22/10/2008 08:16
סלט גזרו--- הדר
22/10/2008 08:17
ריבועי עוגת דבש עם קרם וניל ו--- הדר
22/10/2008 08:20
דג סלומון ברוטב שמנת ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
22/10/2008 08:39
תפוחי עץ אפויים במעטפת בצק עלים ו--- פלפלית  
22/10/2008 08:45
תפוחי עץ אפויים במעטפת בצק עלים - לאחר אפיה ו--- פלפלית  
22/10/2008 08:47
משרה לבשר פילהו--- שומית
22/10/2008 10:54
מוס טונהו--- שומית
22/10/2008 11:04
פשטידת תירס וטונה....ו--- לינדוש  
22/10/2008 12:14
פשטידת פיטריות וגבינת מוצרלה.ו--- לינדוש  
22/10/2008 12:22
סמבוסק לערב החג ו--- aviva63  
22/10/2008 13:32
ו- 2 קילו רוגלך לפי הבצק של אורית S ו--- aviva63  
22/10/2008 13:35
גראטן ברוקולי / עממיו--- -מרילין  
22/10/2008 13:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן