...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חצילים "בחלוק בית" של רחל ו--- איה   21/10/2008 11:12

בצרפתית השם נשמע טוב יותר.......
הכוונה לחצילים "עטופים"

חצילים "בחלוק בית" - Aubergine en Robe De Chambre
מקור המתכון: רחל (חברתי)

מצרכים:
2 חצילים בגודל בינוני
כ 250 גרם בשר טחון (חצי חזה עוף חצי בקר)
2 ביצים
בצל
פטרוזיליה
שום כתוש
מלח/פלפל
ראס אל חנות
פפריקה
כורכום
2 עגבניות מרוסקות לרוטב
רסק עגבניות
פרורי לחם

אופן הכנה:
שלב א'
פורסים את החצילים - ומניחים אותם אותם בתבנית לתנור
מטפטפים מעל כמה טיפות שמן זית ומשחימים אותם
בתנור עד לקבלת צבע זהוב
שלב ב'
יוצרים את תערובת הבשר - מערבבים בשר עם פטרוזיליה קצוצה + תבלינים + ביצה אחת
מניחים בצד לספיגת טעמים
שלב ג'
מכינים את הרוטב:
בסיר רחב מטגנים בצל שום ותבלינים מוסיפים עגבניות מרוסקות + רסק עגבניות מדולל במים נותנים לזה רתיחה קלה
שלב ד'
מילוי וטיגון החציל
שמים קציצת בשר בין שתי פרוסות חציל - מהדקים קלות
טובלים בפירורי לחם ובלילת ביצה - ומטגנים במחבת
שלב ה'
לאחר שהחצילים במילוי הבשר מטוגנים מכניסים אותם בעדינות לסיר עם הרוטב
ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה
(אם נשארה תערובת בשר - יוצרים קציצות קטנות ומפזרים בין החצילים)

הערה: אפשר לדלג על שלב הטיגון - מניחים את פרוסות החציל הממולא בקערת פיירקס
ומוזגים מעל את הרוטב
ואופים בתנור לכשעה ויותר עד שהחציל משחים מלמעלה




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ..................ו--- פלפלית21/10/2008 08:24

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חצילים "בחלוק בית" של רחל ו--- איה   « הודעה נוכחית
21/10/2008 11:12
חצילים "בחלוק בית" בהגשה ו--- איה  
21/10/2008 11:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן