...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פירות יבשים ממולאים בשר ברוטבו--- מרילין.   7/6/2010 09:53

הפירות היבשים למיניהם ממולאים ומתבשלים לאט לאט ברוטב
עשיר, שהוא לא מתוק מדי וטעים טעים. הממולאים מתקבלים
עסיסיים ומלאי טעם. להגיש עם אורז או קוסקוס
~
הקציצות
חצי קילו בשר טחון – אפשר כבש או תערובת משניהם
חצי צרור פטרוזיליה או כוסברה
אופציה: מעט עלי נענע קצוצים, בנוסף
רבע כוס פירורי לחם
חמישים גרם צנוברים או אגוזים אחרים
בצל מגורד
ביצה
מלח - פלפל
רבע כפית אגוז מוסק
~
לערבב / ללוש את על המצרכים ולתת לנוח כחצי שעה למיזוג הטעמים
לפתוח פירות יבשים ואם צריך אז להוריד את הגלעין ולמלא בבשר טחון
אם נגמרו הפירות היבשים ונשאר עוד בשר טחון, יוצרים קציצות קטנות
פירות יבשים שאנחנו אוהבים: תאנים ושזיפים בעיקר אבל אפשר גם משמשים

הרוטב
בצל קצוץ
כוס יין אדום יבש
חצי כוס מיץ תפוזים
רבע כפית קינמון
כפית ג'ינג'ר מגורד - מומלץ לא לוותר
מלח – פלפל


מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא נצבע לצבע עמוק
מוסיפים את היין את המיץ ואת התיבול ומביאים לרתיחה
מכניסים את הקציצות לרוטב, מכסים ומבשלים כשעה על אש קטנה
~
עוד אופציה שאני אוהבת להכין, היא לבשל את הרוטב בכמות כפולה
בסיר רחב יחסית, לשים בו חלקי עוף, יחד עם הממולאים הנ"ל. מבשלים
בידיוק באותה צורה, וכך מתקבל בסיר אחד גן מנת עוף
שכל אחד מקבל בצלחת וגם צלחת גדולה מרכזית עם מני
ממולאים שאני מקשטת עם כוסברה טרייה קצוצה



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ........ ו--- פלפלית7/6/2010 08:19

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לחמג'ון - לחם בּעֵזִ'ין - "ניחוחות חלבּ"ו--- פלפלית  
7/6/2010 09:31
לחמג'ון - לחם בּעֵזִ'ין - לפני אפיהו--- פלפלית  
7/6/2010 09:32
פירות יבשים ממולאים בשר ברוטבו--- מרילין.   « הודעה נוכחית
7/6/2010 09:53



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן