...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טראפלס שוקולד ואגוזיםו--- מרילין-   24/5/2010 08:31

לפעמים אני חושבת על זה, איך זה שדברים כל כך מושחטים..הם כל כך קלים להכנה. אז אחרי שניסינו וטעמנו את כל סוגי עוגות הגבינה מתחשק לנו להתפנק על משהו שוקולדי..שוקולדי מאוד
~
יש כמה שיטות ליצור את הכדורים האלה: אפשר לקרוץ מן העיסה בעזרת "כף פריזיין" שזו כף קטנה בצורת חצי עיגול, עם חור קטן למניעת וואקום. דנה חברתי
שחזרה זה עתה מסטאג' בארצות הברית מספרת לי שזה הטרנד.
אפשר גם ליצוק את התערובת לתבנית מלבנית, ואחרי שהיא כבר קרה ומוצקה חותכים ריבועים קטנים בעזרת סכין ומגלגלים באבקה.
שיטה נוספת היא ליצוק מן התערובת לתוך תבנית עם שקעים קטנטנים. את זה גילתה לי ענת.
~

ולי לא משנה באיזה צורה אני אכין אותם. העיקר שהם פה, על ידי

אפשר לגוון ושחק עם הטעמים, למשל להוסיף מעט מלח לתערובת (מבליט את טעם השוקולד ) או להוסיף מעט ברנדי או אגוזים מסוג אחד כגון לוז שקדים או פיסטוק. כמו כן אפשר לגוון בציפוי: אפשר שוקולית במקום קקאו (ילדים יואבו את הגירסה הזו) או אגוזים גרוסים
~
אפשר לאכול את הטראפלס כמות שהם ואפשר לשלב אותם בעוגות: מקפיאים אותם ומוסיפים לבלילה לפני האפיה. אצלי נוסה גם בפאי גבינה וגם
בעוגת שוקולד: טעיייים

מצרכים
קופסת שמנת מתוקה - 250 מ"ל
שוקולד מריר: 450 גרם, עדיף 60%, חתוך לקוביות
חצי כוס אגוזים קצוצים גס
אבקת קקאו

הכנה
מחממים את השמנת לסף רתיחה, ומכבים
מצרפים את השוקולד לסיר ומערבבים עד שהוא נמס והתערובת אחידה
מוסיפים את האגוזים, מערבבים ומקררים את התערובת מספר שעות
קורצים עיגולים ומגלגלים בקקאו



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ............. ו--- פלפלית24/5/2010 06:40

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרק אבטיח קר - "דרך האוכל"ו--- פלפלית
24/5/2010 06:49
פרוסות סלמון ברוטב פיטריות ויין לבןו--- מרילין-  
24/5/2010 08:23
טראפלס שוקולד ואגוזיםו--- מרילין-   « הודעה נוכחית
24/5/2010 08:31
שיפטה - כדורי בשר של משפחת גרשוןו--- מרילין-
24/5/2010 11:44
פילה דניס בעשבי תיבול ויין ו--- oreah
24/5/2010 12:21
ממרח פלפלים חריף (לוטניצה)ו--- אספרגוס  
24/5/2010 20:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן