...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת שמנת פירורים - דנה מלמד, מערכת וואלהו--- פלפלית 5/9/2008 18:31




עוגת שמנת פירורים


לבצק:

200 גר' חמאה קרה
300 גר' קמח מנופה
100 גר' סוכר
4 כפות שקדים טחונים
2 חלמונים


למילוי שמנת:
100 גר' שוקולד לבן
¼ כוס חלב חם
2 כפות חמאה
3 גביעי שמנת חמוצה של פעם
1 מיכל שמנת מתוקה (38%) קרה מאד
100 גר' סוכר


1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ובינתיים מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, השקדים והסוכר. מוסיפים את החמאה ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ומעבדים עד שנוצר בצק חלק וגמיש. מקמחים משטח עבודה ומחלקים את הבצק לשניים. 2/3 ממנו מרדדים ומשטחים בתבנית. את הבצק הנותר משטחים ע"ג תבנית שטוחה בצורה פרוביזורית (זה החלק שבהמשך יהפוך לפירורים).


פרסומת2. אופים את 2 הבצקים (אם יש טורבו אפשר את שניהם ביחד) כ15 דקות, או עד שהם מזהיבים קלות אך לא ממש משחימים.


3. מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד הלבן עם החלב והחמאה ומערבבים לקרם חלק. טורפים היטב את השמנת החמוצה עם הסוכר עד שהוא נמס ואין גרגרים ומוסיפים לשוקולד הלבן. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים לתוך תערובת השמנת והשוקולד הלבן.


4. מרכיבים את העוגה: משטחים את תערובת השמנת ע"ג הקלתית האפויה. מפוררים את 1/3 הבצק הנותר ע"ג העוגה. מצננים במקרר יממה.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שישי ...........................ו--- פלפלית5/9/2008 09:07

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוף על פחית של בירה ו--- פלפלית  
5/9/2008 09:17
תחילת הצליה - עוף על פחית של בירהו--- פלפלית  
5/9/2008 09:19
אורז פרסי- טהא דיגו--- תמר
5/9/2008 10:37
בוקר טוב וברכות לפתיחת הפורוםו--- ריקי
5/9/2008 10:45
עוגת קפה ושקדים בחושה - מומלצתו--- תמר
5/9/2008 10:48
כופתאות שזיפים הונגריותו--- שמני
5/9/2008 10:53
בצק לעוגיותו--- תמר
5/9/2008 10:57
עוף ממולא באורז ברוטב צ'ילי מתוק ו--- שומית
5/9/2008 13:55
הגאנאש הכי טוב בעולם - מוואלה אוכלו--- פלפלית
5/9/2008 18:28
עוגת שמנת פירורים - דנה מלמד, מערכת וואלהו--- פלפלית « הודעה נוכחית
5/9/2008 18:31
עוגת אגסים וקרם שקדים - דנה מלמד, וואלהו--- פלפלית
5/9/2008 18:33
עוגיות קפה ואגוזי פקאן - רביבה וסיליה ו--- פלפלית
5/9/2008 19:08
עוגת גבינה - רביבה וסיליה ו--- פלפלית
5/9/2008 19:11
עוגת שזיפים בברנדי - רביבה וסיליהו--- פלפלית
5/9/2008 19:14
שניצל פרגיות - משודרג ועסיסי במיוחד ו--- פלפלית
5/9/2008 19:21
לביבות תירס וטונהו--- רונית
5/9/2008 19:50
עוגת שוקולד מהירה בספל. המלצה חמה!!ו--- שמני  
5/9/2008 20:32



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן