...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קרם ברולה קינוח צרפתי ו--- chant   2/5/2010 09:37

מתכון של פרי מיי....[פייץ העוגות]
מתכון קלאסי קל ומוצלח

מרכיבים 6 מנות
6 צלוחיות חסינות /או מאלומניום חד פעמי
500 מל שמנת[שני גביעים]
מקל וניל חצוי
5 חלמוןנים
6 כפות סוכר לבן
וחופן סוכר חום[לא חייב ניתן גם בלבן]
לחמם תנור 160 מ
ההכנה
לסיר קטן יוצקים שמנת פלוס תכולת מקל הוניל
עד לכימעט הרתחה
בנתיים לערבב/להקציפ אץ החלמונים פלוס הסוכר עד לבהירות
לקרר מעט את השמנת ולהוסיפ בהדרגה לביצים לערבב טוב ובעדינות
להניח במגש את הקוקוטים/צלוחיות ולמלות אותם בתערובת לא עד הסוף
להוסיף מים מסביב עד אמצע הצלוחיות ולהכניס לתנור...
זה מוכן אחרי בערך שעה...צריך להיות קצאת רוטט במרכז
לקרר ולפני ההגשה מפזרים סוכר מעל ואם ברנר מקרמלים..וניתן גם בגריל..
היה טוב כמו תמיד....




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה2/5/2010 04:14
קצפיות/נשיקות בטעם קפה ו--- קושקוש
2/5/2010 08:21
עוגת שוקולד מקמח מלאו--- טליון
2/5/2010 08:33
דג ברוטב אדוםו--- טליון
2/5/2010 08:43
לביבות בטטה ממולאות גבינת עזיםו--- מרילין-  
2/5/2010 09:30
קרם ברולה קינוח צרפתי ו--- chant   « הודעה נוכחית
2/5/2010 09:37
אָשֵה סָאבְּזִי - מרק חמוץ מתוק וכדורי בשרו--- פלפלית
2/5/2010 18:05
אספרגוס לבן ברוטב לימוני - אנטי פסטיו--- עדי6381  
2/5/2010 20:38



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן