...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לביבות בטטה ממולאות גבינת עזיםו--- מרילין-   2/5/2010 09:30

אלו לביבות נהדרות, ממש טעימות: הן משלבות את השילוב הידוע והמנצח
בטטות / רוזמרין / גבינת עזים. הן קריספיות מבחוץ, נימוחות בפנים
והפתעה במרקם קרמי עשיר מסתתר בליבן.

אפשר להכין אותן מראש ולשמור במקרר: כדי לחמם אותן, מוציאים מהמקרר למספר שעות מכסים, ומחממים בתנור בחום בינוני נמוך. כשהן כבר ממש חמות מסירים את הכיסוי ואופים עוד מספר דקות
~
אני הגשתי עם יוגורט כבשים וזילוף שמן זית, אבל אפשר גם להגיש עם מטבל יוגורט / מיונז / עירית / שום
~
רעיון הלביבות המשלבות גבינה מפלפלית
http://www.ayaskitchen.com/forum/viewmsg.asp?msg=49442



מצרכים
קילו וחצי בטטות קלופות ופרוסות
שמן זית
מעט רוזמרין
ביצה
כוס קמח
מלח - פלפל
גבינת עזים חצי קשה, פרומעז למשל
.
הכנה
מסדרים את הבטטות במגש על נייר אפיה
מזליפים מעט שמן זית, מלח, רוזמרין ואופים עד שרך
מועכים את הבטטות עם ממחה
מוסיפים את הביצה הקמח מלח ופלפל ומערבבים
נותנים לתערבות לנוח במקרר כשעה, עד לילה
~
מקפיאים את הגבינה כחצי שעה ופורסים אותה לפרוסות
בידיים רטובות יוצרים קציצה שטוחה מתערובת הבטטות
כשבמרכז פרוסת גבינה
מסדרים במגש עם נייר אפיה משומן ומקררים עד לשלב הטיגון
מטגנים במעט שמן + חמאה + שמן זית משני הצדדים
עד להזהבה



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה2/5/2010 04:14
קצפיות/נשיקות בטעם קפה ו--- קושקוש
2/5/2010 08:21
עוגת שוקולד מקמח מלאו--- טליון
2/5/2010 08:33
דג ברוטב אדוםו--- טליון
2/5/2010 08:43
לביבות בטטה ממולאות גבינת עזיםו--- מרילין-   « הודעה נוכחית
2/5/2010 09:30
קרם ברולה קינוח צרפתי ו--- chant  
2/5/2010 09:37
אָשֵה סָאבְּזִי - מרק חמוץ מתוק וכדורי בשרו--- פלפלית
2/5/2010 18:05
אספרגוס לבן ברוטב לימוני - אנטי פסטיו--- עדי6381  
2/5/2010 20:38



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן