...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דג ברוטב אדוםו--- טליון 2/5/2010 08:43

כל מתכוני הדגים ברוטב אדום,די דומים זה לה...פחות או יותר אותם מרכיבים...אבל גיליתי שתמיד כשאני מכינה את המתכון המסויים הזה...כמות ואיכות התשבחות פשוט עולה...

אז הנה איך שאני מכינה:

לסדר בהתבנית פרוסות דג שטוף ונקי,לטפטף מעל מיץ לימון. (הכי טעים זה פרוסות קרפיון- ואם יש גם ביצי דגים,זה בכלל מעדן,אבל אני מכינה כך גם עם פילה אמנון או נסיכה)

במחבת:
שמן (איך אומרות הדודות: "סיבוב")
הרבה שום כתוש - בערך 10 שיניים (כשניסיתי "לחסוך" את הכתישה...כי אני שונאת לנקות את הכותש עם קיסמים...זה יוצא בטעם אחר!!! חד וחלק!!!)

תבלינים:
פפריקה מתוקה (כף שטוחה)
כורכום (1/2 כפית)
כמון (כפית)
פלפל שחור (חצי כפית)
מלח (כפית שטוחה)

לטגן היטב את התבלינים עם השום,להוסיף 2-3 כפות רסק עגבניות ולטגן טוב-טוב,תוך ערבוב מידי פעם עד שהרסק משנה את צבעו לגמרי (מקבל צבע חדש של התבלינים והטיגון) והוא ממש מצטמצם.
להוסיף 2 כוסות מים ולתת לרוטב לבעבע היטב מס' דקות.

לצקת את הרוטב על הדגים,לפזר כוסברה קצוצה (צרור גדול!) לאפות כחצי שעה בחום גבוה (מכוסה) ואח"כ עוד כמה דקות ללא כיסוי.
טעים מאד!


מקור: חמותי




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה2/5/2010 04:14
קצפיות/נשיקות בטעם קפה ו--- קושקוש
2/5/2010 08:21
עוגת שוקולד מקמח מלאו--- טליון
2/5/2010 08:33
דג ברוטב אדוםו--- טליון « הודעה נוכחית
2/5/2010 08:43
לביבות בטטה ממולאות גבינת עזיםו--- מרילין-  
2/5/2010 09:30
קרם ברולה קינוח צרפתי ו--- chant  
2/5/2010 09:37
אָשֵה סָאבְּזִי - מרק חמוץ מתוק וכדורי בשרו--- פלפלית
2/5/2010 18:05
אספרגוס לבן ברוטב לימוני - אנטי פסטיו--- עדי6381  
2/5/2010 20:38



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן