...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מאפינס ברוקוליו--- הדר 29/4/2010 08:46

כבר סיפרתי לכם שהשבוע אירחתי סדנא של פורום טכסטיל וליבוד בתפוז.
כל אחת הביאה משהו; את מאפינס הברוקולי הללו הביאה נ', שזו כבר פעם שניה שאני פוגשת אותה בסדנא ולמרות שהיא יכולה להיות אימי מבחינת גיל - תמיד כיף בנוכחותה.
המאפינס הללו היו הצלחה גדולה, ומעידה על כך העובדה שגם הילדים זללו
את מה שנשאר...
אני מביאה את המתכון כלשונו כפי שכתבה לי נ':

"מתכון הפשטידה הוא צירוף של כמה מתכונים שניסיתי וזו הגירסה שנוצרה מהם:

חב' ברוקולי קפוא, מבושלת במים וכפית מלח, עד לריכוך ומסוננת.(לא לשפוך את מי הבישול-הם טובים כבסיס למרק ירקות...)-פולניה, כבר אמרנו?
200 גר' גבינה בולגרית מפוררת ביד או מגוררת על פומפיה.
100-150 גר' גבינה צהובה מגוררת , איזה שאוהבים.(אני שמתי קשקבל)
1 גביע גבינה לבנה רכה
3 ביצים טרופות
5 כפות קמח תופח
אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור, לפי הטעם.(להזהר עם המלח כי הבולגרית דומיננטית...)

למעוך את הברוקולי המבושל במזלג או במועך פירה, להוסיף את שאר החומרים.
לשמן תבנית שקעים (אני מתענגת על זו מסיליקון) לפזר מעט פירורי לחם (פנקו- מעולה!),
למלא כל שקע כ-3/4 גובה.לפזר למעלה גרעיני חמניות (קלופים...)או שקדים מרוסקים, מה שאוהבים.
לאפות עד לזהוב, בערך 25 דקות.

אפשר לאפות גם בתבנית כלשהיא ואז זמן האפיה מתארך ל-40-45 דקות.
בהצלחה ובתאבון!"

ותוספת שלי (הדר): אני כמובן לא שמתי הרבה גבינה צהובה אלא הרוב בולגרית 5% ומעט מעט צהובה...יצא טעים ו




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ............ ו--- פלפלית29/4/2010 07:38

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגיות חול שמסרה לי רווית ו--- מרילין-
29/4/2010 08:08
מאפינס ברוקוליו--- הדר « הודעה נוכחית
29/4/2010 08:46



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן