...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שלרם צ'קר - לפת מתוקה (מעדן לעיראקים בלבד)ו--- מרילין-   14/4/2010 14:53

לפת מתוקה? אני חושבת צריך להיות עיראקי כדי להמציא מתכון כזה אבל ניחה..הבעל ביקש ואני חיפשתי..ולשימחתי שרי, השגרירה שלי לעינייני
מטעמי עיראק באה לעזרתי ונידבה לי את המעדן המדובר
.
.
מצרכים
שש לפתות בגודל בינוני מקולפות וחתוכות לרבעים
ארבע כפות סוכר
מים
שקית תה
מעט מלח
שלוש טיפות לימון
.

.הכנה
שמים בסיר קטן את הסוכר ונותנים לו להתקרמל מספר דקות
מוסיפים את הלפת, מים לדי כיסוי, שקית תה, מעט מלח ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים המוווון זמן על אש קטנה
עדיף על הפלטה של שבת כל הלילה
לקראת הסוף מוסיפים את הלימון ומגישים פושר
כמה רבעים וקצת רוטב בתוך "שקסות", שהן קעריות קטנות - כך הוא אומר


מקור המתכון - שרי ממתכונים.נט



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה14/4/2010 04:40
כיכר גפילטע פיש בתנורו--- אייקו  
14/4/2010 04:53
המבורגר הטוב בעולם - הקצב הפריזאי ו--- פלפלית
14/4/2010 08:43
שלרם צ'קר - לפת מתוקה (מעדן לעיראקים בלבד)ו--- מרילין-   « הודעה נוכחית
14/4/2010 14:53



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן