...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סלט תפוחי אדמה עם ביצים ופטריותו--- שומית 13/4/2010 16:25

מנה זו יכולה להיות מוגשת כתוספת לבשר או כמנה בפני עצמה לארוחה קלה. נדמה לי כי העליתי מתכון זה פעם, אבל לא מצאתי אותו. אם הוא אכן נימצא בפורום אפשר למחוק.
המצרכים:
6 תפוחי אדמה גדולים
6 ביצים
1 קופסה פטריות שמפיניון חתוכות (לנקז המים)
2 בצלים גדולים פרוסים לחצאי פרוסות
מעט שמן לטיגון.
מלח ופלפל לבן לפי טעמה של כל אחת/ד

ההכנה:
מבשלים במים את תפוחי האדמה עם הקליפה + הביצים.
כאשר הביצים כבר קשות ותפוחי אדמה רכים (עד כדי שאפשר לחתוך אותם לקוביות גדולות, הכוונה לא רכים מידי)
שופכים את המים ומקררים.כאשר חום תפוחי האדמה מאפשר,קולפים את הקליפה כמו גם את קליפות הביצים. חותכים קוביות ומניחים בקערת הגשה.
חותכים גם את הביצים הקשות לקוביות ומוסיפים לקערה.
מטגנים את הבצל הפרוס בשמן עד השחמה ומוסיפים הפיטריות לטיגון .
מוסיפים לקערת ההגשה מתבלים, ומערבבים היטב.
למי שנראה כי הסלט יבש מעט, ניתן להוסיף מעט שמן.
בתיאבון!




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי................ו--- איה13/4/2010 06:26
מוס שוקולד וקליפות הדריםו--- איה
13/4/2010 07:19
קובניות עם גיווניםו--- מרילין-  
13/4/2010 09:21
פותחים את הבצק עם הידיים ומורחים מרגרינה / חמאה / ו--- מרילין-  
13/4/2010 09:23
מגלגלים לנקניק ארוך ו--- מרילין-  
13/4/2010 09:24
עושים קשרו--- מרילין-  
13/4/2010 09:25
גבינה - תוצרת בית ו--- פלפלית  
13/4/2010 14:18
גבינה - תוצרת בית - מיכלי הגבינה כ"א בטעם קצת אחרו--- פלפלית  
13/4/2010 14:20
סלט תפוחי אדמה עם ביצים ופטריותו--- שומית « הודעה נוכחית
13/4/2010 16:25
עוגת פרגו--- שומית
13/4/2010 16:48



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן