...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סול פלורנטיןו--- שמנמודה 16/10/2008 21:58

פילטים של סול
500-600 גר' תרד
1/2 כוס שמנת מתוקה (אפשר להחליף, אפילו בחלב)

המתכון הבסיסי:
מאדים תרד, קוצצים, ומבשלים טיפונת עם שמנת, עד ליצירת מסה מעט סמיכה. אפשר לדעתי גם להכין בשמל (אפילו פרווה), ולערבב עם התרד הקצוץ. אפשר להקפיץ אץ התרד המאודה עם שום, בצל קצוץ דק ועוד ואז להוסיף שמנת.

שמים חצי מכמות התרד בתבנית (רצוי שקופה) מסדרים מעל פילטים של דג. ממליחים ומפלפלים, ויוצקים מעל את תערובת התרד שנותרה שתכסה בנדיבות את הדג.

אופים כ20 דק' עד ששחום.

שידרוגים:
1. אפשר לפזר מעל שקדים מולבנים/ צנוברים.
2. אפשר להכין רוטב עגבניות עשיר ולשפוך כשכבה שנייה מעל הדגים (זותומרת שכבה תרד, שכבה דג, שכבה רוטב עגבניות).
3. אפשר לקמח ולטגן את הדג לפני הנחתו בתבנית (אבל ממש אין צורך).

מקור: אמא ושלל מתכונים ברשת





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי.................ו--- איה16/10/2008 04:06
שטרודל תפוחים / רוני ונציה ו--- פלפלית
16/10/2008 10:57
שטרודל תפוחים וצימוקים -קרין גורן ו--- פלפלית
16/10/2008 11:04
פאי תפוחים ואגוזים / בני סיידה ו--- -מרילין  
16/10/2008 11:35
מאפה תפוחים צרפתי / chaussons aux pommesו--- -מרילין  
16/10/2008 11:56
מאפה תפוחים ושקדים בבצק פילו ו--- -מרילין  
16/10/2008 12:02
פשטידת כרישה( או קיש)ו--- זברה
16/10/2008 15:37
כרוב מאודה בתפוחים וצימוקים בנוסח פולין ו--- פלפלית
16/10/2008 19:39
סול פלורנטיןו--- שמנמודה « הודעה נוכחית
16/10/2008 21:58
שדרוג ל - גלילות סול ממולאות בתרדו--- שמנמודה
16/10/2008 22:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן