...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

תפוחי אדמה מטוגנים חריפים/דורעם גונטו--- תמר   12/4/2010 12:27

זו תהיה ארוחת הצהריים שלנו + חזה עוף על מחבת פסים, פסטה בולונז ל
ואנחנו מסודרים.


חומרים (כארבע מנות):

6 תפוחי אדמה בגודל בינוני

2 כפות שמן זית

2 כפות חמאה

1 בצל גדול, קלוף וקצוץ

1 צ'ילי ירוק חריף, קצוץ דק

1 כפית פפריקה מתוקה

3/4 כוס שמנת מתוקה (אפשר 15% שומן)

פלפל שחור

מלח ים אטלנטי גס

הכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם בסיר מים עם מעט מלח, עד שהם כמעט מוכנים (כרבע שעה, תלוי בגודל תפוחי האדמה). מסננים מהמים ומקררים כמה שעות במקרר. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל כ-1.5 ס"מ.

במחבת גדולה, רצוי עם ציפוי טפלון, מחממים את שמן הזית והחמאה ומטגנים יחד על אש גדולה את הבצל, הצ'ילי ותפוחי האדמה. כשתפוחי האדמה והבצל מזהיבים, מוסיפים את הפפריקה המתוקה והפלפל השחור וממשיכים לטגן עוד דקה או שתיים.

מוסיפים גם את השמנת, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש. מתבלים בנדיבות במלח גס ומגישים מיד.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה12/4/2010 07:00
לחם שיפון בירה וגרעיני חמניותו--- איה
12/4/2010 08:30
תפוחי אדמה במילוי גבינותו--- איה
12/4/2010 08:35
ביצ'אק - מאפה שמרים בוכרי ו--- איה
12/4/2010 08:38
תפוחי אדמה מטוגנים חריפים/דורעם גונטו--- תמר   « הודעה נוכחית
12/4/2010 12:27



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן